Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Szijjártó: Mađarska je većinu registrirala, Hrvatska je pala na testu. Ostojić: Pala je Orbanova politika

– Ne može se uzeti ozbiljno izjava ministra države čiji je sustav zbrinjavanja migranata pao nakon jednog dana – kazao je mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjártó

Komentari 148

BK
branko-kockica
22:58 20.09.2015.

Ostojiću, opet lažeš. Kome ti prodaješ maglu više. Ni jedan migrant ne ide na srpsko-mađarsku granicu, NI JEDAN. Ljudi, pratite srpske i mađarske medije, tamo je potpuno normalan promet, Srbija je jamčila Mađarskoj da će poštovati sva pravila, zato su Mađari i otvorili promet. Ostojić je pomahnitao i laže bez prestanka.

VL
77
777CRO
22:58 20.09.2015.

Mi naravno vjerujemo rankovicu ostoji ... Nikad nećemo zaboraviti kako je on hrabro poslao njegovu miliciju u odorama hrvatske policije da u crkvi premlaćuju nase invalide domovinskog rata ... Naravno njegove cetnike iz Splita za svastiku nije nasao ... Too je vrlo komplicirano ali sada obradjuje veliki posao ... Sve sto od njega traži seselj nikolic ili Vučić ....

VL
Avatar smile
smile
23:06 20.09.2015.

Da bar mi imamo svoga Orbana. :-( Nemoze netko tko mrzi Hrvatsku braniti njene interese i narod. Nadam se da ste svjesni za koga ste glasali. Katolicku zemlju vode bezboznici. Strasno.

VL
Avatar arhaika
arhaika
23:20 20.09.2015.

kako cuvati granice i suverenitet drzava ako ste izisli iz sabora kad se izvglasavala njena neovisnost? nikako, bas kao sto se sad radi.

VL
MK
marcel.kuzmic
23:33 20.09.2015.

Prijelaz srbija-mađarska je otvoren jer su srbi i mađari dogovorili da se izbjeglice neće slati na te prijelaze već isključivo i dalje u Hrvatsku. Mađari će u narednom periodu vojskom i žicom i ako treba i silom zaustaviti protok iz Hrvatske u Mađarsku i zatvoriti prijelaze sa RH. Hrvatska može u tom periodu početi izbjeglice slati prema Sloveniji ili prihvatiti HOT SPOT ponuđen od strane EK. Slovenci koji su svjesni što se događa u Hrvatskoj pregovaraju s Hrvatima o daljnjem postupku no oni se žele zaštititi da i sami ne postanu dio tog HOT SPOTa. Uglavnom u narednih par dana dolazi do totalnog kaosa. Ne može tu pomoći nitko. Ni Milanović ni Karamarko niti vojska. Eventualno ako bi se po cijenu ljudskih života branila granica sa Srbijom i Bosnom da HR ne postane HOT SPOT. Ali budimo realni to nije moguće. Do Božića evo nam pola milijuna nezadovoljnih migranata jer ne mogu dalje i propalo HR gospodarstvo zbog zatvorenih granica. Kaže na to sve Milanović da će aktivirati plan C i stihijski pustiti ljude da lutaju Hrvatskom u potrazi za nekom rupom u granici. Na taj način totalno urušava sigurnosni sustav i stavlja nas sve u milost i nemilost migranata koji su zaštićeni kao lički medvjed.

VL
ST
stefj
01:11 21.09.2015.

Nevjerojatno kako Ostojić uopće može dati takve izjave... Normalni turisti bar pokažu putovnicu ili neki dokument, kada čovjek ide na avion čak mora skinuti cipele, ali Arapi se šeću kako god žele i gdje god žele po Hrvatskoj... Čak je i onaj doktor Sirijac koji prevodi u Slavoniji javno rekao da bi vlada morala ipak pripaziti tko im ulazi u zemlju, jer u masi ima najmanje Sirijaca... Granica više nema, ova vlada je totalno zakazala, ne samo gospodarski i društveno, već i u očuvanju suvereniteta države. Apsolutno najgora vlada ikada...

VL
DM
dr_max
00:14 21.09.2015.

Do kraja ovog tjedna su Mađarska i Slovenska granica zatvorene, i evo nama "Hot Spota". Kako Mile njih tako oni nas. Nadam se samo da će Mile najmanje 4 migranta uzeti doma da im njegova žena reže tanke šnite crnog kruha.

VL
SU
sunshineee
23:05 20.09.2015.

Merkel vise ne prima ekonomske migrante. Hoces li se sad Ostojicu napokon primiti svoga posla i uvesti kontrolu na granice RH il ces i dalje svercat ljude do granica??

VL
HA
hacker
23:32 20.09.2015.

-Zašto kamp za "chek-in" kod Tovarnika nisu sagradili prije mjesec dana kada su Mađari počeli graditi ogradu, ljudi sa imalo razuma su znali što se sprema samo su naivni Milanović, Ostojić te Pusička vjerovali da će u HR ući samo 1600 migranata koliko su nam EU birokrati dodijeli putem kvota. -Nevjerojatna je nesposobnost ove vlade, Milanović, Pusić i Ostojić bez sumnje moraju biti optuženi za kriminal jer su podsticali bezakonje te u njemu aktivno sudjelovali kršeći mnoge zakone HR za koje bi običan građanin Hrvatske ekspresno završio iza rešetaka, čemu su svemu tome svjedoci ovih dana mnogi građani HR hladne glave.

VL
MS
mos.si.mislit
23:08 20.09.2015.

antipaticni bahati lazov

VL
ST
stjepanveliki
23:09 20.09.2015.

zaboravio Ostoja Rankovic 1943 god 30.000 hrvata iz dalmacije prebaceno u pustinju na 260 km2 u sabirni centar u El Shattu.Morao bi shvatiti jednom zauvjek da je ovo organizirani arapski bunt na svo proevropsko ponasanje te da ce nas ovo dovesti na rub kolonizacije jer ako se ova mlada populacija odluci ostati u Hrvatsku samo nam moze destabilizirati i onako krhku ekonomiju koja se izvlaci iz g.....a.Zato Ostoja ako su mogli Hrvati prozivjeti 2 godine u pustinji zasto i arapi nebi mogli zivjeti u satorima po pustinji S.Arabije ,Egipta,Katara,Irana,Alzira ,Maroka i drugih zemalja zaljeva.Na kraju Ostoja vidim da si jako umoran i neispavan jer te ova ljudska muka i tragedija natjerala da nesto moras raditi i da si napokon skinuo Rey Ban ocale i Lacosta majice.

VL
AN
Anamarija10
23:50 20.09.2015.

Neznam zašto je ovaj Ostoja Ranković stalno u medijima? Zašto mu svi daju medijski prostor? Pa nitko ne vjeruje njegovim bezočnim lažima. Pitajte naše ljude, Hrvate kako im je. Ostavite Ostoju ionako odlazi skoro

VL
ST
stomugromova
00:37 21.09.2015.

Meni se čini da Milanović i Ostoja odrađuju posao po nalogu Merkel.Orban nije popularan jer ne vodi podaničku politiku do Brisela,a to je teško kazneno djelo .Danas je i Pusićka lupetala kako je ovo posebna situacija pa se izbjeglice ne mogu popisivati.Kakav glupost.

VL
AN
Anamarija10
23:51 20.09.2015.

Neznam zašto je ovaj Ostoja Ranković stalno u medijima? Zašto mu svi daju medijski prostor? Pa nitko ne vjeruje njegovim bezočnim lažima. Pitajte naše ljude, Hrvate kako im je. Ostavite Ostoju ionako odlazi skoro

VL
AN
Anamarija10
23:51 20.09.2015.

Neznam zašto je ovaj Ostoja Ranković stalno u medijima? Zašto mu svi daju medijski prostor? Pa nitko ne vjeruje njegovim bezočnim lažima. Pitajte naše ljude, Hrvate kako im je. Ostavite Ostoju ionako odlazi skoro

VL
NE
nemanatrag
07:42 21.09.2015.

Nije pala ni Hrvatska ni Mađarska...pala je cijela Europa onoga trenutka kad su emigranti zakoračili na njeno tlo.

VL
TT
tTony
03:30 21.09.2015.

nisi krtizira bracu u beogradu zar ne ,to sto ih salju kroz kukuruze nisi primjetio

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
03:57 21.09.2015.

u svakom slučaju ovaj primjer nam je pokazao još jednu činjenicu o ovoj vladi....na nju se hrvatski narod u drž ne daj situaciji apsolutno ne može osloniti.....svaka današnja izjava - sutradan je već postala laž....i tako već peti dan zaredom laž na laž i opravdanjau stilu "ali,mi smo mislili da bude "...ali eto ispalo je drugačije.uz katastrofalnu ekonomsko-poreznu politiku i masovni zbjeg mladih iz hrvatske ovo s izbjeglicama je ona kap u čaši

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
04:06 21.09.2015.

ova luđačka vlada dovela je do situacije da je na granici sa srbijom kaos....na granici s mađarskom....žica....a na granici sa slovenijom...blokada....svi susjedi nas mrze a o ekonomskoj šteti zatvaranja graničnih prijelaza i potpune obustave međunarodnog prijevoza auto-cestom da niti ne govorim....tek na slijedećoj turističkoj sezoni će se vidjeti koliko je pogubno za zemlju bilo ovakvo kriminalno ponašanje prema susjedima mađarima,slovencima i austrijancima ...koji su nam btw polovica gostiju.....užas !!!

VL
KO
kosur
01:32 21.09.2015.

bilo bi vrijeme da se Ostojić prestane svađati sa Mađarima

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.