Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGRESIVNO SE PONAŠALI

Svjedoci utapanja muškarca: Ekipa koja ga je bacila u more prijetila je i vikala tijekom reanimacije

Rijeka: Plaža Križić na Pećinama gdje se utopio kupač
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
01.07.2020.
u 23:02

Dok je Antonio Vozila, mladić koji je pomogao izvući nastradalog iz mora, davao iskaz policiji, razuzdana ekipa dobacivala je "Mulac, šta glumiš?" i "Nemoj da podivljam pa će gospoda policajci morat pucat po meni"

Na riječkoj plaži na Pećinama, kod hotela Jadran, u utorak predvečer utopio se muškarac. Njegovo tijelo prevezeno je na obdukciju, a policija je izvijestila da istražuje odgovornost pojedinih osoba. Stradalog muškarca prijatelji su prisilno bacili u more, tvrdi Antonio Vozila, mladi rukometaš koji je pomogao izvući muškarca iz mora.

- Kako to svakodnevno činim, nakon treninga otišao sam na more radi rekuperacije. Dolaskom na malu, stjenovitu plažu uočio sam četvoricu muškaraca i jednu ženu, starih 40-tak godina, i bili su jako pijani. Stajao sam sa strane i najednom uočio kako ista ekipa jednog od prijatelja nasilno vuče prema moru. Primili su ga pod ruke i spuštali po škalama prema vodi. Vidjelo se da se nije htio kupati, no oni su ga bacili u duboko more. Teren je loš i okružen stijenama. Nekoliko sekundi nakon toga čovjek je izronio i kratko zaplivao, no onda sam uočio kako njegovo beživotno tijelo pluta, okrenuto licem prema vodi. Odmah sam skočio u pomoć i krenuo izvlačiti čovjeka na kopno. Pomagali su i ti muškarci, no spašavanje je bilo jako teško jer čovjek nije pokazivao znakove života i bilo ga je teško izvući na kopno jer tu je more duboko, nema plićaka. Kada smo ga izvukli, okrenuli smo ga na bok, nije imao puls, a prijateljica je nazvala Hitnu pomoć i policiju - ispričao je Antonio za 24sata.

>> VIDEO Rijeka: Plaža Križić na Pećinama gdje se utopio kupač

Hitna ga je neuspješno pokušala reanimirati, a dok je Antonio davao iskaz policiji, razuzdana ekipa dobacivala je "Mulac, šta glumiš?" i "Nemoj da podivljam pa će gospoda policajci morat pucat po meni".

- Policajac mi je rekao da se ne obazirem na njih te da su neki od njih već od prije poznati policiji i imaju podeblji policijski dosje -  kaže Antonio.

Da se ekipa neprimjereno ponašala, potvrdio je još jedan mladić koji se također našao na plažici:

- Dok su djelatnici Hitne pokušavali reanimirati čovjeka, ta ekipa je bila dosta agresivna i cijelo vrijeme je vikala na sve oko sebe. Gurali su se i bauljali, a jedan čovjek s vrha škala poručio im je da se smire i da puste ljude da rade svoj posao, no ni to nije puno pomoglo. Situaciju je smirila policija koja ih je u konačnici odvela na ispitivanje - kazao je mladić.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar marlony
marlony
04:23 02.07.2020.

Maksimalnu moguću zatvorsku kaznu za monstrume

BA
balizg
04:39 02.07.2020.

Čitajući ovaj članak pitaš se samo jel ovo moguće ? Jel ima nešto gore ? I onda vidiš da ima - donji komentari na ovaj događaj sa "minusima".. Znači ovi ...... umjesto da se zgroze na "monstruozan " čin bacanja u more, vrijeđanja i prijetnje kraj mrtvog čovjeka, oni pišu nešto što je za forenzičku analizu psihopata

CR
crohumans
04:31 02.07.2020.

Ne kužim, vidjeli su da je mrtav i još radili probleme i prijetili ?! Jel ovo neki neuspjeli degenerični horor ili što ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije