Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo da je preživio

Svjedočanstvo vozača pred kojim se urušio vijadukt: "Gledao sam smrti u oči na tom mostu"

Foto: Reuters
1/3
17.08.2018.
u 08:44

Sva vozila koja su se nalazila ispred njega ili do njega sletjela su dolje, ravno u smrt, a on je uspio zakočiti i spasiti se na vrijeme

Luigi Fiorillo vozač je kamiona koji je svjedočio urušavanju vijadukta na autocesti u Genovi.

Pravo je čudo da je preživio jer, kako kaže, sva vozila koja su se nalazila ispred njega ili do njega sletjela su dolje, ravno u smrt, a on je uspio zakočiti i spasiti se na vrijeme.

Kako se upravo pred njegovim očima srušio most u Genovi, odlučio je ispričati svoju priču za Daily mail i reći što ga je spasilo.

1/17

"Gledao sam smrti u oči na tom mostu. Nekim sam se čudom spasio. Auto koji je vozio s moje lijeve strane samo je sletio dolje, a još je jedan auto bio ispred mene. Vidio sam da su i drugi auti ispred pali s mosta", započinje pripovijedati Fiorillo.

A o tome kako se uspio spasiti kaže: "Ja sam stisnuo kočnice i zaustavio se. Pokušavao sam kamion prebaciti u rikverc, ali nisam mogao. Onda sam iskočio iz kamiona i napravio korak unatrag kada sam vidio koliko sam blizu ruba. Tada sam samo pobjegao“.

Luigi Fiorillo, 37-godišnjak, otac je četvero djece te se taj dan vraćao iz jedne od prodavaonica u koju je dostavio namirnice i uputio se u gradić Bolzaneto.

>> Pogledajte video urušavanja vijadukta u Genovi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije