Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Don Ivan Grubišić

'Svi su izgledi za to da se kandidiram za predsjednika'

Don Ivan Grubišić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
26.10.2014.
u 15:19

Smatra da je Milanović pošten čovjek koji želi dobro, ali da se okružio krivim ljudima

Saborski zastupnik don Ivan Grubišić gostovao je danas u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 u kojoj je, između ostalog, govorio o mogućnosti svoje kandidature za predsjednika RH.

- Teško se odlučujem za na neke stvari. Meni titula, pa i predsjednika države, ne znači mnogo. Ja sam u godinama, ali radi naroda trebalo bi pomrsiti račune pomrsiti onima koji računaju na pobjedu te vidjeti je li narod spreman na promjene. Još sam rezerviran prema kandidaturi, ali to ne znači da o njoj ne mislim. Nisam čovjek naglih poteza. Ako se odlučim, a svi su izgledi za to da se kandidiram za predsjednika Republike, i to radi dobrobiti hrvatskog naroda, kazao je Grubišić, javlja HRT.

Dodao je da će se ako se kandidira i pobijedi zalagati za građansku (demokratsku, pravnu i socijalnu) i etičku državu.

- Svi problemi proizlaze iz rupe uništenog morala. Dat ću zadnji atom snage za Hrvatsku- izjavio je Grubišić.

Komentirao je, između ostalog i premijera Zorana Milanovića i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka. Smatra da je Milanović pošten čovjek koji želi dobro, ali da se okružio krivim ljudima, a za HDZ je rekao da napadaju aktualnu vlast ali da nemaju programa.

Cijeli članak možete čitati i emisiju gledati ovdje.

Komentara 63

ZA
zahira45
15:30 26.10.2014.

A još nam i ti fališ. Molim te budi u mirovini.

LB
lela.baborela
15:49 26.10.2014.

Stvarno kad stari čovjek izgubi kompas to je onda katastrofa.

LJ
ljerko
15:53 26.10.2014.

I on je na daljinski upravljač kao Anto Đapić. Baš me zanima tko će mu skupiti potpise za kandidaturu. Vjerojatno Josipović, čovjek kojeg on iznimno cijeni iako nije 5 godina ništa napravio. Činjenica jest da se don Grubišić jedino "iskazao"o" u svom dugogodišnjem saborskom mandatu po tome što je predložio micanje vjeronauka iz škole u crkve. Dakle, prazna priča je taj don Grubišić. Ostaje jasno da su glavna 3 kandidata za Predsjednika Josipović, Grabar Kitarović i Kujundžić. Od njih troje, Josipović je u prednosti zbog medija i medijske mašinerije, a jedini Josipovićev pravi izazivač je Kujundžić. Kolinda nije kapacitet za ugroziti Josipovića. Zaključno, glavna bitka vodit će se između Josipovića i Kujundžića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije