Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Svi osim Pernara tvrde da će imati potpise, Ava ih skuplja u sex shopu

Potpisivanje za predsjedničku kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
25.11.2019.
u 19:30

U stožeru Mislava Kolakušića očekuju da će potpise potrebne za predsjedničku kandidaturu imati vrlo brzo, nakon čega će također prekinuti prikupljanje jer ne žele iscrpljivati volontere

Dvoje kandidata za predsjednika države koji vode u anketama, Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, objavili su da su prvoga dana prikupljanja potpisa za predsjedničku kandidaturu dostigli brojku od 10.000 potpisa potrebnih da bi bilo tko i formalno postao predsjednički kandidat.

Dapače, Milanović je jučer objavio da prekida s prikupljanjem potpisa jer ih ima više nego dovoljno te da će ih danas predati Državnom izbornom povjerenstvu, što je vjerojatno odgovor na neslužbene najave iz HDZ-a da će nastojati srušiti rekord od prije pet godina, kada je njihova kandidatkinja prikupila 330.000 potpisa.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Legende Dinama: Bjeličina ekipa osvetit će našu utakmicu iz 1990.

- Cijena žalbe na velike projekte bit će 100 tisuća kuna

- Rat za dva zagrebačka Picassa: Zašto sin slavnog slikara osporava autentičnost

- Što nas određuje? Slučajnost, ljubav, ljudi? Ili nešto nad čime nemamo kontrolu

Ključne riječi

Komentara 4

AR
armida
03:41 26.11.2019.

Da pismenjaci-tu potomci onih istih koji se na glasačkim listićima 60 godina imali samo jedno ime-pa ga ti ne zaokruži......I kolinda baš lipo piva,a kome smeta neka je ne sluša.

AN
antekonjevod
06:22 26.11.2019.

potražite na svačićevom trgu

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
01:25 26.11.2019.

Koji su ti koji potpisuju za Mamićevu prijateljicu koja pjeva i pleše na rođendanu uskokovog optuženika? Po svim istraživanjima, uglavnom ljudi sa osnovnom, ili bez ikakve škole, jadno na što je ova država spala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije