Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzumira drogu

Svećenika uhvatili s kokainom na prijateljevoj zabavi, optužen je za dilanje!

svećenik
Marijan Sušenj/Pixsell, Ilustracija
17.07.2014.
u 10:40

Izjavio je kako uzima kokain jer je pao u depresiju nakon što je 2013. godine bio osuđen za prijevaru jedne žene koju je nagovorio da mu uplati 20 tisuća eura.

Uhićen je svećenik Stefano Maria Cavalletti (45) pod optužbom raspačavanja i posjedovanja kokaina.

Župnik u mjestu Carciano di Stresa na jezeru Maggiore pokraj grada Verbania uhićen je u Milanu pošto je zatečen u kaznenom djelu raspačavanja i posjedovanja kokaina. Cavalletti, koji je već bio ulovljen u prijevarama, priznao je kako se nalazio na jednom coca-partyju u stanu prijatelja. Don Stefano Maria je sada u zatvoru.

Susjedi pozvali policiju

Biskupija u Novari, pod koju spada župa svećenika s drogom, priopćila je kako je s dubokim zaprepaštenjem i dubokom boli primila vijest o privremenom pritvoru svećenika.  Cavalletti je uhićen u stanu prijatelja na Trgu Anghilberto u Milanu. Susjedi su pozvali policiju jer je u stanu u kojem je bio svećenik bilo galame.

Kada je stigla policija, svećenik se htio riješiti kokaina i bacio je drugu u wc-školjku zajedno s rasparanom vlastitom putovnicom kako ne bi bio identificiran. Samo on je uhićen i kasnije je priznao svoju krivicu. Izjavio je kako uzima kokain jer je pao u depresiju nakon što je 2013. godine bio osuđen za prijevaru jedne žene koju je nagovorio da mu uplati 20 tisuća eura.  

>>VIDEO Svećenik krijumčario kokain u kondomima koje je progutao

>>FOTO prije i poslije: Nećete vjerovati što su mu našli u koferu

Komentara 19

RA
rakikaki
11:44 17.07.2014.

I šta ? Ako je svećenik ne znači da je svetac. Čovjek, od krvi i mesa. Ali cilj je normalno medija pljunuti na crkvu, vjernike i Boga!

Avatar fidelio
fidelio
11:44 17.07.2014.

E da mi je vidjeti članak na Večernjem: "Svećenik donio namirnice gladnoj obitelji.", "Svećenici nabavili peć siromašnoj romskoj obitelji", "Svećenici podijelili 5000 obroka jučer, danas i svaki dan", "Svećenik okuplja mlade s ulice i daje im posao"... (a svemu tome sam svjedok) Al, nekako mi se čini da klikova ne bi bilo. To je predosadno, jelda ;)

BE
beri0112
11:04 17.07.2014.

raspačavanja-original srpski - rasparčavanje razdijeliti na parčiće/dijelove/.Već ako volite srbizme pravilno ih pišite ! Živeli ! Vrlo brzo ćemo i to pročitati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije