Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na granici

FOTO prije i poslije: Nećete vjerovati što su mu našli u koferu

Krijumčario Tajlanđanku u koferu
Foto: CBP
1/4
08.01.2014.
u 09:00

U stražnjem dijelu automobila muškarac je imao crni kovčeg, a kada su ga otvorili, granični su djelatnici imali što vidjeti.

Pravi ulov imali su djelatnici američke carinske i granične zaštite kada su pregledavali automobil muškarca iz Phoenixa koji je ulazio u zemlju. Pedesetšestogodišnjak je 30. prosinca ulazio u zemlju na graničnom prijelazu Nogales, a službenici su baš njegovu SUV Hondu odabrali za detaljniji pregled, piše Phoenixnewstimes.com.

U stražnjem dijelu automobila muškarac je imao crni kovčeg, a kada su ga otvorili, granični su djelatnici imali što vidjeti – u njemu je bila 48-godišnja Tajlanđanka.

Na temelju dokumenata otkriveno je da je 48-godišnjoj Pornkamol Mongkolsermsak samo deset dana prije odbijen ulazak u SAD te je deportirana. Automobil u kojem je opet pokušala ući u zemlju zaplijenjen je.

>> VIDEO Svećenik krijumčario kokain u kondomima koje je progutao

Komentara 3

AC
acer7
10:27 08.01.2014.

jadna žena. kad je bila primorana na tako nešto.

DI
duncan_idaho
10:30 08.01.2014.

jadna žena. kad je bila primorana na tako nešto. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Da, žena je čista svetica, kad su je ameri deportirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije