Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ZA SEKS-AFERU

Svećenik pobjegao od Saške

Foto: Ivica Galović/Pixsell
13.04.2018.
u 21:21

Svećenik koji je danas župnik u Derventi prekršio je celibat zbog Saške, a poslije doznao da je spavao s drugom. Saška ga je ucjenjivala snimkom

– Pozvala sam ga dva puta po imenu, ali nije se osvrtao. Htjela sam porazgovarati s njim – rekla je Saška Kovačević novinarima uoči nastavka suđenja za seks aferu koja je potresla Katoličku crkvu u BiH na Osnovnom sudu u Doboju. Bizarni slučaj otkriven je lani u kolovozu u okviru akcije “Steroid”.

Platio milijun kuna

Fatalna crnka Saška Kovačević (23), koja se u petak u Doboju pojavila kao crvenokosa, zavela je katoličkog svećenika I. K. i zatim ga ucjenjivala snimkama seksa. Svećenik koji je danas župnik u Derventi u to je doba bio na službi u Gradačcu. Sašku je navodno upoznao dok je još bila maloljetna.

Ona je od njega ubrzo počela posuđivati novac i predlagala mu ljubavnu vezu. Kada je navršila 20 godina, izjavila mu je ljubav i rekla da s njim želi stupiti u intimne odnose. On se ispočetka opirao, ali na kraju su ipak završili u spavaćoj sobi župne kuće, a Saška mu je stavila fantomku na glavu. Župnik koji je zbog nje prekršio celibat tek je poslije saznao da žena s kojom je spavao nije bila Saška, nego druga djevojka, dok je Saška sve snimala kako bi ga mogla ucjenjivati.

Saška se potom nagodila s tužiteljstvom, osuđena je na godinu dana zatvora, a sad je svjedok u postupku protiv suokrivljenih, njezina dečka Aleksandra Vasiljevića i Mile Joksimovića. Jučer se na sudu prvi put pojavio i svećenik, koji je ucjenjivačima platio milijun kuna da snimke seksa ne procure u javnost, a kada više nije mogao plaćati, slučaj je prijavio policiji.

“Željela sam se sresti s njim”

Premda nije bila pozvana, Saška se pojavila pred zgradom suda kako bi razgovarala s njim, no on se, kada ju je ugledao, okrenuo i pobjegao na drugu stranu ulice. Ušao je u obližnju zgradu policije, odakle su ga tajnim hodnicima proveli u sud. Tako je uspio izbjeći susret sa Saškom.

– Željela sam se sresti sa svećenikom, znam da je još uvijek ludo zaljubljen u mene. Sve je ovo napravio zato što je bio ljubomoran zbog moje veze s Vasiljevićem – rekla je Saška.

Suđenje je, prema odluci sutkinje Vesne Mikerević, bilo zatvoreno za javnost, ali neslužbeno doznajemo da je na pitanja odvjetnika Saškina pomagača Mile Joksimovića svećenik uglavnom odgovarao: “Ne sjećam se.”

Ključne riječi

Komentara 12

RA
razmak68
22:46 13.04.2018.

Bome i ja bi bijezao...

DU
Deleted user
22:12 13.04.2018.

Odakle mu milijun?

Avatar pendreck
pendreck
23:30 13.04.2018.

Zenska za bukake cumshotska za bukake cumshots

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije