Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukošan kod Zadra

Svećenik fizički napao časnu sestru?! Policija istražuje slučaj

policajac
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
28.04.2022.
u 12:59

Imamo saznanja o događaju za koji nas pitate i policija postupa po tim saznanjima, kazali su u zadarskoj policiji

Imamo saznanja o događaju za koji nas pitate i policija postupa po tim saznanjima, rekli su nam u zadarskoj policiji na upit je li istinita informacija da je u Sukošanu jučer svećenik istukao časnu sestru.

Naime, lokalni portal 057 info objavio je da su srijedu zaprimili dojavu od zabrinutog i užasnutog mještanina Sukošana koji je javnosti obznanio slučaj fizičkog napada na časnu sestru od lokalnog župnika Domagoja Kelave. Prema dojavi, slučaj se dogodio u utorak, 26. travnja, u poslijepodnevnim satima.

"Vidno alkoholizirani župnik Domagoj Kelava, u naletu bijesa, ničim izazvan, nekoliko puta udario je časnu sestru, klanjateljicu Krvi Kristove, nasred ulice naočigled nekolicine mještana i slučajnih prolaznika. Od siline udaraca, časna sestra starije životne dobi srušila se, zadobivši ozljede te joj je netko od prolaznika priskočio u pomoć dok je bila u stanju šoka. Ozljede su i danas vidljive, starica je poplavila", navodi mještanin.

Kako dalje ističe, spomenutog župnika mještani se boje, a u mjestu vlada "zavjet šutnje".

"Poznat je po pijančevanju te ga se već dulje vrijeme može susresti u alkoholiziranom stanju. Nasilnički napad na staricu nije prijavljen policiji, a i iz Nadbiskupije se pokušava zataškati slučaj i sankcioniranje nasilnika koji nije dostojan službe koju obnaša", stoji u dojavi mještanina za kojeg je situacija u župi "nepodnošljiva", naveli su s 057 info. Večernji list pokušao je stupiti u kontakt sa svećenikom, no nije nam se javio na telefon. 

 

Komentara 5

NA
najposebniji
14:07 28.04.2022.

Jel smije policija reagirati, prijeći nevidljivu granicu ili smo predali i taj suverenitet Vatikanu?

DU
Deleted user
13:50 28.04.2022.

To je naš svećenik i nije uredu o njemu pričati ružno! Božiji je to čovjek i treba biti milostiv!

Avatar istovari
istovari
13:33 28.04.2022.

Feministkinje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije