Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sve za najmlađe jeftinije od 15 do 20 posto

sajam
Davor Višnjić/VLM
25.09.2009.
u 21:22

Najveći događaj u subotu je humanitarna revija za Centar za rehabilitaciju Zagreb, a dan kasnije sve očeve očekuje natjecanje u brzom prematanju beba.

Najmlađi Zagrepčani napokon su došli na svoje. Na 3. dječjem sajmu i 4. sajmu za bebe, koji se ovog vikenda održavaju u Areni Zagreb, apsolutno im je sve podređeno. Očekuju ih zabava, šoping, radionice i brdo igračaka koje mogu, na vlastito oduševljenje, i isprobati. Sajmove je svečano otvorila potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešić i napomenula kako su djeca najveće blago.

Humanitarna revija
– Godišnje jedna naša škola izgubi po čitav razred, a neke i više. Godine 2003. rođeno je 39.300 djece, a prošle godine 43.700. Lijepo vas molim da sljedeće godine ta brojka bude još veća – istaknula je Đurđa Adlešić.

No, najveći događaj na Sajmu očekuje se sutra, kada će pistom prošetati mali manekeni. Humanitarna revija koja počinje u 16.30 održat će se za Centar za rehabilitaciju Zagreb. Klinci koji se žele upustiti u manekenske vode na Sajmu to mogu učiniti u Maloj školi manekenstva.

Zeleni kutak napravljen je za one koje manekenstvo ne zanima, a tamo kroz igru i zabavu mogu učiti o očuvanju prirode od zagađivača te koliko su plastične vrećice štetne za okoliš. Sutra ih od 14.30 sati očekuju i djelatnici Hitne pomoći koji će ih podučiti što poduzeti pri različitim nezgodama, a službenici iz Policijske uprave učit će ih ponašanju u prometu.

Bolnica za medvjediće

Brižni klinci sutra u 10.30 sati neka posjete bolnicu za medvjediće i obavezno ponesu svoje bolesne medvjediće, dok očevi nikako ne smiju propustiti natjecanje u prematanju beba u nedjelju u podne. Sajam je prepun i noviteta; od opreme za bebe do najnovijih modernih igračaka.

Većina od 130 izlagača ima sajamski popust od 15 do 20 posto. Na štandu Turbo limača očekuju ih nova računala, Dora i Tomica, koja imaju edukativni karakter, a na njima djeca uče osnove matematike, logiku i pisanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije