Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Vuljanić:

Sve se svodi na traženje krivca među 'pederima i Srbima'

nikola vuljanić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
20.12.2013.
u 21:02

Desne, konzervativne stranke jačaju zbog gospodarske krize, smatra taj laburist, a vlade nemaju odgovor na krizu jer su i same sudionice te krize.

Socijalna Europa treba biti odgovor na jačanje konzervativizma u EU, rekao je hrvatski europarlamentarac Nikola Vuljanić. Desne, konzervativne stranke jačaju zbog gospodarske krize, smatra taj laburist, a vlade nemaju odgovor na krizu jer su i same sudionice te krize.

Dodao je da se Europa kreće u smjeru neoliberalnog kapitalizma i privatizacije, zbog čega je na rubu gladi, a naglasio je da se i sam uvjerio kako je u dvije godine, otkad kao zastupnik dolazi u Strasbourg, porastao broj prosjaka u tom gradu.

Nezadovoljan je i time što se u Hrvatskoj ne želi naći pravog krivca za krizu koja traje dugi niz godina nego se sve svodi na traženje krivaca među “pederima i Srbima”. Laburist je također rekao i da je interes Hrvatske da Srbija postane članica EU, ali da se ona mora jako potruditi oko toga.

>> 'Transport kemijskog oružja bio bi katastrofa za RH'

Komentara 106

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
21:14 20.12.2013.

Cijenjeni gospodin često pije?

Avatar keating18
keating18
21:28 20.12.2013.

mislim da su "hrvatski" laburisti - stranka rada svojevrsna inačica sanaderovog centra ili bolje reći konzervativnog centra, a u stvarnosti su bili liberali - kao što SDP-ovci nisu socijaldemokrati nego čisto radikalni lijevi neoliberalisti, kao što HNS-ovci nisu stranka hrvatskog naroda nego ultra lijevi radikali tako ni laburisti nisu stranka rada - što više, laburisti su najveći prodavači demagogije odnosno magle. politička opcija zdravog konzervatizma danas je poželjna u cijeloj EU i sve više raste, a priče ovog jadnika o "pederima i srbima" samo su dokaz jeftinog primitivizma koji samo potvrđuje da su vukovar i vukovarci ponosni ljudi i ponosan grad za razliku od poltrona tipa ovog vuljanića i sličnih njemu.

DU
Deleted user
21:12 20.12.2013.

pederi,srbi i laburisti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije