Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT MLADE MAJKE U SAD-U

Ugledni plastični kirurg operirao vlastitu suprugu pa mu nestalo 'uobičajenih' lijekova', ona preminula

Ilustracija
Unsplash
10.12.2023.
u 11:24

Hillary Brown provela je tjedan dana u komi prije nego što ju je obitelj, kojoj je rečeno da Hillary ima veliko oštećenje mozga zbog nedostatka kisika, odlučila isključiti s aparata za održavanje života.

Plastični kirurg iz Floride, dr. Ben Brown, nalazi se pod istragom nakon što je njegova supruga Hillary Brown (33) preminula tijekom serije zahvata u njegovoj ordinaciji u Gulf Breezeu. Smrt mlade majke troje djece nastupila je 21. studenoga nakon srčanog zastoja koji se dogodio dok joj je suprug navodno davao "nekoliko" postupaka, koristeći lijek koji inače nije primjenjivao, prema američkim medijima.

Hillary Brown provela je tjedan dana u komi prije nego što ju je obitelj, kojoj je rečeno da Hillary ima veliko oštećenje mozga zbog nedostatka kisika, odlučila isključiti s aparata za održavanje života. Njeni organi su donirani.

Prema izjavama Martyja i Dixie Ellington, roditelja preminule Hillary, Ben Brown je izjavio da mu je ponestalo uobičajenih lijekova, zbog čega je primijenio drugi lijek na svojoj supruzi. Ožalošćeni roditelji pitaju se zašto kirurg nije imao dovoljno osoblja i opreme za hitne slučajeve. - Želimo odgovore - kazao je Marty Ellington, piše NY Post.

Jedinica za teške zločine Ureda šerifa okruga Santa Rosa trenutno provodi istragu o okolnostima smrti Hillary Brown. Sada je na redu obdukcija. - Protokol obdukcije obično traje nekoliko mjeseci jer obično ovisi o opsežnim laboratorijskim i toksikološkim testovima, kao i o informacijama koje su prikupili naši detektivi za teške zločine - rekla je glasnogovornica Jillian Durkin u izjavi za USA Today.

VEZANI ČLANCI:

Brown je pisao o svojoj supruzi 24. studenog, kada je bila u komi. - Potrebne su nam molitve za čudo. Hillary je u utorak poslijepodne imala srčani zastoj - napisao je u objavi na društvenim mrežama. - Hillary Ellington Brown, ti si moja srodna duša, moj svijet, moje sve. Molim te, vrati se. Molim! - dodao je.

Njegova supruga, koja je imala troje male djece iz prethodnog braka i također je radila na klinici, bila je u braku s Brownom, koji ima dva sina, oko dvije godine. Hillary Brown je navodno imala ponekad "nestalan" odnos sa svojim suprugom, a ovo nije prvi put da je suprug na njoj radio kozmetičke zahvate.

- Bila sam kriva što sam nekoga toliko voljela, počela sam ga popravljati i nisam primijetila da me lomi - Hillary je 7. travnja napisala na Instagramu.

Inače, Brownova klinika ima dvije tužbe za nesavjesno liječenje, iako samo jedna navodi Browna kao optuženika, prema USA Today.

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije