Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomažemo udomiti

Sva radost s njegova lica nestaje u trenu kad se vraća u boks

Foto: Privatni album
1/2
08.04.2019.
u 13:32

Morty je strpljiv i nježan, uživa u šetnjama, poslušan je i slaže se s drugi psima. Ima samo godinu dana i ne voli život u skloništu

Smiren, nježan i strpljiv, tim riječima jednogodišnjeg Mortyja opisuju svi koji ga poznaju. Krase ga i posebno lijepa duga dlaka te radostan izraz lica. No on nestaje u trenu kad se Morty vraća u boks u kojem živi u velikogoričkom skloništu.

Potvrđuju to i riječi volontera koji svjedoče promjenama raspoloženja.

– Mortyju u očima vidite koliko je dobar. To se osjeti istog trena i riječi su suvišne. Baš zato možda najtužniji trenutak je kad iz toliko željene šetnje krene prema boksu. Stane, ukopa se, spusti glavicu i legne na pod. Kao da se gasi, kao da tone. Ne možemo opisati taj trenutak, kao lom stakla i onaj osjećaj kad gruba riječ i vika u daljini presiječe idilično sunčano nedjeljno poslijepodne, a dotad se čuo samo cvrkut ptica. Taj osjećaj. Osjećaj da divnu dušu koja je nježna, nevina i zaslužuje samo slobodu i ljepotu na silu ugurate u hladni kavez. Jer i drugi čekaju red – napisali su volonteri o povratku u boks.

Foto: TOMAŽ SKALE

Mortyja uz ljepotu krasi i divan karakter. Lijepo hoda na lajni, slaže se s drugim psima i jako je poslušan. Star je godinu dana, cijepljen, čipiran i kastriran. Ima oko 20-ak kilograma, čeka u skloništu u Velikoj Gorici. Dodatne informacije možete dobiti i na mobitel 099/21-21-749.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije