Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Sutra u 11 sati pred Ministarstvom poljoprivrede prosvjed metalaca

Petar Cobankovic
Krunoslav Petrić/Pixsell
15.09.2010.
u 15:06

Od resornog ministra Petra Čobankovića metalci traže odgovore na pitanja - zašto se uvoze protugradne rakete, a proizvodnja Đ. Đakovića se gasi, te zašto se zatvaraju radna mjesta u Hrvatskoj, a otvaraju u Srbiji i Crnoj Gori.

Pred zgradom Ministarstva poljoprivrede sutra (četvrtak) u 11 sati okupit će se radnici Đure Đakovića – Alatnice iz Slavonskog Broda.

Prosvjed organizira Sindikat metalaca Hrvatske, a od resornog ministra Petra Čobankovića zaposleni traže odgovore na pitanja - zašto se uvoze protugradne rakete, a proizvodnja Đ. Đakovića se gasi, te zašto se zatvaraju radna mjesta u Hrvatskoj, a otvaraju u Srbiji i Crnoj Gori.

Radnici također traže potpisivanje ugovora o proizvodnji protugradnih raketa.

Komentara 2

KU
kukuriku
15:28 15.09.2010.

\"Tradicijonalni -strajk-metalaca\"..., ovi jos´uvik, zíve u vrimenu Karlamarxa i Lenjina....

OB
-obrisani-
16:19 15.09.2010.

Prosvjed, a ne štrajk. Opet se sindikat izvlači da ne mora ništa platiti iz svoje blagajne. A lijepo izgleda u očima javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije