Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGRAM

Sutra se donosi odluka o dijelu Bandićeve optužnice

Milan Bandić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
29.10.2019.
u 10:29

RIječ je o dijelu optužnice iz afere Agram u kojem se Milan Bandić i Petar Pripuz te još nekoliko osoba terete zbog načina na koji je Grad Zagreb zbrinjavao otpad

Je li potvrđen dio optužnice iz afere Agram koji se odnosi na zbrinjavanje zagrebačkog otpada znat će se sutra u 10 sati. Naime, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu održana sjednica optužnog vijeća na kojoj su USKOK i obrana prezentirali svoje dokaze. 

RIječ je o dijelu optužnice iz afere Agram u kojem se Milan Bandić i Petar Pripuz te još nekoliko osoba terete zbog načina na koji je Grad Zagreb zbrinjavao otpad.

Sud je u dva navrata vraćao optužnicu na doradu USKOK-u, a nakon što su vještaci utvrdili da tim poslom zagrebačka Čistoća nije oštećena. Potom je sud tražio od USKOK-a da malo bolje obrazlože pojam neimovinske koristi, a Bandić se u ovom postupku tereti za zlouporabu položaja i trgovanje utjecajem.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:53 29.10.2019.

Od ove optužnice nema ništa.Biti će odbačena.Kako nekoga optužiti kad je isti dan rasprava i izglasavanje proračuna a prevaga je Bandić i njegovi žetončići.

DU
Deleted user
12:29 29.10.2019.

ak je gospon gradonačelnik si angažiral vrloga sudskog vještaka, onega kaj je bil optužen da je zmuljaril nekakve peneze od sindikata kojeg je bil povjerenik i koji nije znal da mu žena ima zmuljarenu i zlažiranu diplomu i takvu je štel vrivati u upravo zlodinga onda nebu imal nikakovoih problemov i budu ga zeslobodili , je bomeć ak nije njega angažiral ne bu dobre ,,,ideme delati

ZB
Zoki-Bijela
16:56 29.10.2019.

Jos puno strukli morate pojesti dok ovoga maknete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije