Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite se

Neugodno iznenađenje: Gorivo drastično poskupljuje

benzin
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.10.2018.
u 20:37

Tako bi spremnik od 50 litara benzina mogao poskupjeti 14,5 kuna

Na Facebook stranici Cijene goriva najavljeno je da bi sutra moglo doći do poskupljenja goriva.

Prema objavljenim informacijama poskupljenje je značajno. Tako bi spremnik od 50 litara benzina mogao poskupjeti 14,5 kuna.

Nadalje, prosječni spremnik dizela mogao bi biti skuplji za 14 kuna, dok bi prosječni spremnik autoplina LPG-a od 50 litara mogao poskupjeti pet kuna.

VIDEO Novi Rimčev električni automobil C_Two

Ključne riječi

Komentara 40

BF
bf2
21:14 08.10.2018.

Pa dobro,nitko se ne buni,znači da nije strašno i da nam je super :)

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:15 08.10.2018.

Država trošarina i poreza. Priča mi jedan poznanik, švicarski umirovljenik, kad je vidio koliko mora platiti poreza na švicarsku mirovinu, odmah se odjavio i vratio u Švicarsku.

GR
grebza
20:43 08.10.2018.

Naravno jer treba platiti beskorisne birokrate, političare, lažne branitelje, agencije, načelnike i na tisuće drugih glasača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije