Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKAŠ UHIĆEN

Susjedi o pucnjavi u Vinkovcima: 'Moja žena je čula samo lom i pucnjavu, uplašila se'

Vinkovci: U oružanoj pljački ranjena žena, počinitelj uhićen
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
18.03.2021.
u 13:30

Pljačkaš je ubrzo uhićen, a žena je izvan životne opasnosti.

Žena mi je čula samo lom i pucnjavu. Uplašilo ju je to pa me nazvala, kazao je jedan od susjeda u blizini kuće u naselju Mala Bosna pokraj Vinkovaca gdje se sinoć dogodila oružana pljačka u kojoj je stariji pljačkaš (72) upucao 53-godišnjakinju nakon što je posegnula za mobitelom kako bi nazvala policiju.

– Policija je brzo došla, a ja sam došao sat vremena nakon što se sve dogodilo i nisam mogao uopće ući autom u dvorište, pa sam ga ostavio niže – rekao je susjed.

– Pomažem joj, dolazim k njoj, ona živi sama. Znate kako je to, priča se o novcu i onda je svi žele ''zgrabiti'' jer je sama – objašnjava brat upucane Mirjane B.

Napadač je pobjegao i ostavio je ranjenu. Ipak, policajci su ga ubrzo pronašli. Žena je prevezena u Opću bolnicu Vinkovci i izvan je životne opasnosti, prenose 24.sata.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:20 19.03.2021.

Ja sam mislio da neko slavi pobjedu Dinama.

DU
Deleted user
08:28 19.03.2021.

Stari bedak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije