Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA GA UHVATILA

Pucnjava u Vinkovcima: Žena zatekla provalnika u svom domu, on pucao u nju

Zeljko Lukunic/PIXSELL
18.03.2021.
u 00:04

Žena je prevezena u Opću bolnicu Vinkovci i izvan je životne opasnosti

Vinkovčanka (53) ušla je nešto poslije 21 sat u svoju kuću u Ulici Nova, gdje je zatekla muškarca (72) koju ju je namjeravao opljačkati. Kod sebe je imao vatreno oružje. Kada je nazvala policiju, on ju je upucao. 

- Čim je vidjela kako se situacija odvija i u kakvoj je opasnosti je brzo nazvala policiju. Obavijestila ih je da se u njenom domu nalazi naoružani muškarac koji ju je spreman upucati - rekao je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske, za 24sata

Napadač je pobjegao i ostavio ju ranjenu. Ipak, policajci su ga ubrzo pronašli. Žena je prevezena u Opću bolnicu Vinkovci i izvan je životne opasnosti.  

Ključne riječi

Komentara 18

CR
crocro
06:17 18.03.2021.

Gdje je ime i prezime nepoznatog muškarca, možda ga građani poznaju, možda je nečiji susjed. Ne vjerujem da će odmah biti pospremljen na izdržavanje kazne, možda će se braniti sa slobode pa može počiniti novi napad. Kriminalcima i ubojicama ne treba skrivati imena. Ako je on sigurno pucao i provalio ime mu se može i treba objaviti bez obzira na sudsku presudu. On je to napravio i to treba objaviti selu i gradu.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
07:37 18.03.2021.

još nisam čuo da pljačkaš ganja osobu po ulici i za njom puca umjesto da bježi kad od pljačke nema ništa.čudan neki pljačkaš iz bogatih rekovaca i to preko 70 godina.evo da je iz grada neki beskućnik ili neki drogeraš mogao bih shvatit ali stari čovik iz retkovaca pljačkaš nevirujem

RO
RogaBabaroga
08:44 18.03.2021.

provalnik star 72 godine?! i čim je vidjela kako se situacija razvija nazvala je policiju?!?! kaj su ovo bajke u VL🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije