Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se grad

Susjed iz pakla već godinama stvara probleme: Mještani muku muče sa žoharima i smradom

Radnici splitske Čistoće idu u štrajk, sindikalni povjerenik Marin Jadrić objasnio razloge
Miroslav Lelas/PIXSELL
12.03.2024.
u 18:41

Na zamolbu građana, Čistoća je očistila smeće ispred ulaza u dvorište, no dalje od toga ne smije

Stanovnici splitskog Lučca godinama se muče sa žoharima, štakorima i smradom zbog toga što njihov susjed u dvorištu gomila smeće. Iako su više puta kontaktirali gradsku upravu, problem nije riješen. Mještani kažu kako je susjed prije 30 godina bio u redu, no da se sada s njime ne može razgovarati. 

"On po cijele noći kopa i kopa i sve nas zeza u zdrav mozak. Jučer je bila jedna policajka s njim razgovarala, on njoj objašnjava kako je to sve u redu, kako tu nema ništa. Znači nije on lud nego je on zločest i bezobrazan", rekla je Magda Tepić za HRT.

Na zamolbu građana, Čistoća je očistila smeće ispred ulaza u dvorište, no dalje od toga ne smije. Iz Grada je priopćeno kako su 29. veljače inspektor zaštite okoliša i komunalni redar obavili očevid.

"Izrečen je nalog stranci da u roku od 15 dana ukloni otpad s privatne površine koji je vidljiv s površine javne namjene... Stranka je započela sanaciju koja je operativno usporena zbog kišnog razdoblja, ali očekujemo da će do kraja ovog tjedna glavnina otpada biti uklonjena", navela je Leona Grgić, pročelnica upravnog odjela za komunalne poslove Split. 

GALERIJA Srušen je posljednji trag bivšeg hotela Marjan u Splitu

Radnici splitske Čistoće idu u štrajk, sindikalni povjerenik Marin Jadrić objasnio razloge
1/13
Ključne riječi

Komentara 4

MA
Makbe
22:13 12.03.2024.

Čovjek je očito bolestan. Dovesti socijalnu službu, psihijatra, uputnicu i odvesti ga na liječenje. Ništa drugo neće pomoći.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
03:06 13.03.2024.

e da je netko puljkov, bilo bi to odavno rijeseno.

CR
crnikruh
22:36 12.03.2024.

Puljakov amigo, slika našeg Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije