Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodio evidenciju
Povratak na članak

Supruzi poslao popis svih isprika koje je iskoristila kako bi izbjegla seks

Uz isprike je dodao i vlastite komentare kojima ističe kako je riječ o lažnim isprikama

Komentari 59

Avatar Čaruga
Čaruga
22:42 20.07.2014.

Ha, ha, eh kada se upoznaju tada može i u autu, na krovu, usred bijela dana u parku da nitko neskuži, u wc-u, i znojavi i nenašminkana, pa čak i kada ima mengu. Tako da molim ljepo nemojte žene ke*ati. Da nađete drugog karale bi se opet kao zečice. Može se desiti da boli glava, da si bolestan, muka ili slično ali ej ako je tako danas pa valjda ćeš i ozdraviti pa ce biti opet kao nekada... Pa majstor se žali jer mu se nakupilo a ne zato sto je eto bas se desilo prvi put u tom periodu. Ako nekome nešto smeta kod nekoga neka kaže i nema ljutnje neka sredi do sebe taj problem pa ajmo opet kao nekada... Ma šta svaki dan, barem dva puta dnevno, tako se živi... Dođi će dani kada će mo svi reći KADA SAM MOGAO NISAM ZNAO/LA A SADA KADA ZNAM NEMOGU.

VL
ZE
Zeljac71
21:15 20.07.2014.

neka mrda sa strane, kao što i ona vjerojatno radi njemu iza leđa

VL
AD
adriano.drzic
21:30 20.07.2014.

Prije bi bio problem u njoj a ne u njemu.tko ne voli to raditi nije baš pri sebi ;).

VL
BU
BubyZG
14:19 21.07.2014.

Pitali baku u staračkom domu : " Kakav je seks bio u vrijeme Vaše mladosti ? " Odgovara baka : " Ja sam dala svima koji su tražili, a sad mi je žao što nisam i nudila !"

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:56 21.07.2014.

nekad je bilo: kolko para-tolko muzike, a danas: kolko para tolko ljubavi

VL
Avatar targus
targus
09:26 21.07.2014.

ova se definitivno kara sa strane...nema druge!!

VL
DU
Deleted user
21:51 20.07.2014.

Netko nju "drma" na kilometere! Jos malo trazit ce od njega to I to jer rzvod je pred vratima. Po Bibliji Bog je na prvom mjestu a suprug na drugom I zena bi trebala da se prilagodi svom suprugu . Nikakvi film ili " workout" [ mozda sa personalnim trenerom ] nesmije gurati supruga ili suprugu na drugu stranu!?

VL
Avatar žič
žič
07:41 21.07.2014.

odlično................

VL
Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
03:07 21.07.2014.

Kako da sada 9 dana obilazim klijente kad sam u emotivnom kaosu. Zašto mi je to učinio', napisala je očajna supruga. Oprosti ali sada nemas potrebu za ispriku pa ne razumijem u kojem si emotivnom kaosu? Osobno sam imao avanturu sa jednom zenom koja je obilazila klijente u gradu u kojem zivim bila je zadovoljna pa mi dala i broj mobitela ako navratim u njen grad. Mozda je i ovoj muz poslao e-mail?

VL
MA
matador007
18:24 21.07.2014.

U braku sam 22 godine i uvijek,ali uvijek smo vodili ljubav.Ne mislim stalno,kao zečevi,nego bez obzira na sve što nam se u životu događalo,a uz troje djece i bolesne roditelje,događalo se puno toga.ali,nikada nismo zaboravili ili dozvolili da zaboravimo zašto smo muž i žena.Ljubav!!!Toga danas nema,a onda nema ni seksa.U braku.Pa ga traže izvan braka.Važno je ostati zaigran i dozvoliti sebi da budeš ono što jesi sa osobom koju voliš i koja voli tebe.Ostalo je stvar izdržljivosti i prilika.pa može i danas u autu,šumarku,bilo gdje,bitno je da je strast i želja još uvijek tu.

VL
HR
hrvatska91
11:11 21.07.2014.

žalosno...mučno je ovo čitati uopće... a kamoli biti u vezi s nekim takvim...

VL
TA
tajnam
00:37 21.07.2014.

Ona njega vise ne voli i tocka.

VL
IL
ilicak
14:21 21.07.2014.

S vakom velikom bijelom pticom se mora razvesti jer ce mu zivot proci bez sexa. U zivotu sve se moze nadoknaditi a to nikako. Tu postoje samo 2 verzije prije ili poslije je napustit.

VL
TO
tomzag
09:19 21.07.2014.

Stari moj, izvisio si, našla je sposobnijeg od tebe.

VL
VI
virkom
12:21 21.07.2014.

I još nešto, te udane su mi najjače! Karaju se okolo, a doma ih boli glava. Mene je jedna zvala poslije vlastitog vjenčanja da mi kaže da jedva čeka da se vidimo. Nakon 2 mjeseca sam joj savjetovao da anuliraa brak u prekinuo sam. Kasnije sam čuo da je stvarno anulirala brak. Eto, ima nešto i dobro u tim aferama... ;-)

VL
US
USA
15:47 21.07.2014.

Najbitnije je da je on poslao nezreli mail i da je ona njegovom zaslugom u emotivnom kaosu. ha,ha zene su postale takva bica kakva muskarci nikad nisu bili. I onda se ne treba cuditi sto se brakovi raspadaju jer najveci broj muskaraca bio sretan ili ne ostaje u braku, jer osjeca odgovornost i obavezu. Zene s tim nemaju problema, vecina je i onako bezosjecajna i cim joj nesto ne pase odmah kupe kofere jer su sebi same najbitnije. Kako bi rekla Jakeu njegova mama u Two And A Half Man :" Zar mama ne smije biti sretna".

VL
TN
True_neutral
13:27 21.07.2014.

Nažalost, ono što se događa prije braka, često se promijeni ulaskom u brak. Žena iz jedne strastvene osobe postane netko uspostavlja kontrolu (ili seksom, ili financijama, ili barem svakodnevnim 'malim' odlukama, i kao da želi dodatno preodgojiti muža. Pri čemu najčešće strada seks. Nevjerojatno je koliko se udanih žena ne seksa, svojom voljom. A muškarci, iz početka spremni na nove uloge, trude se, čiste, peru, pomažu, preuzimaju odgovornost, očekujući da će imati napokon nesmetane intimne odnose u vlastitom stanu, a ne više u autu, kod staraca, ili negdje, to nemaju. I naravno, okrenu se sebi, ili igraju igre na kompu, ili nađu drugu, ili razviju neki usamljenički hobi, a žene se okrenu njima. Točnije optuživanju njih. Seks ne smije biti oružje.

VL
VI
virkom
12:17 21.07.2014.

Ma kakav TV, treba nju uloviti na putu do kauča i operjati dok se ne snađe. Kad skuži kako joj je fino, naskočit će opet na njega. Ali ako se ona mariše na svojim putovanjima, e onda si izvisio stari moj. Tu ti ne pomaže čak ni da skineš trbušinu i obriješ se. Piši kući propalo! Nađi ti sebi nešto drugo za pod jaja!

VL
Avatar janerparty
janerparty
00:05 22.07.2014.

I bolje je biti homoseksualac, nema one dreštave djece, ni dosadnih odlazaka u crkvu sa familijom, a ni babe koja se dere.

VL
LE
legalis..
09:18 21.07.2014.

Ma tko je vidio imati spolne odnose sa vlastitom ženom? Može se opisati kao incestuozno..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.