Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodio evidenciju

Supruzi poslao popis svih isprika koje je iskoristila kako bi izbjegla seks

ilustracija
Foto: Thinkstock
1/2
20.07.2014.
u 19:36

Uz isprike je dodao i vlastite komentare kojima ističe kako je riječ o lažnim isprikama

Nezadovoljan količinom aktivnosti u bračnoj postelji jedan je muškarac svojoj ženi e-mailom poslao tablicu u kojoj je zapisao sve isprike koje je iskoristila kako bi izbjegla seks. Muškarac tvrdi kako je u razdoblju od sedam tjedana seks pokušao inicirati 27 puta, a žena je pristala samo 3 puta.

Dodao je i vlastite komentare kojima ističe kako je riječ o lažnim isprikama.

Supruga je tablicu objavila na Redditu nakon što je primila, kako sama kaže, ''nezreli'' e-mail.

Pod imenom throwwwaway29, napisala je: "Jučer ujutro, dok sam se taksijem vozila u zračnu luku, muž mi je poslao poruku na moj poslovni e-mail. To nikad prije nije učinio, uvijek komuniciramo uživo ili porukom. Otvorila sam poruku, vidjela tablicu i shvatila kako mi želi poručiti da mu uopće neću nedostajati tijekom 10 dana koliko ću biti na putu. Odmah sam ga pokušala nazvati, ali nije se javljao. Pokušala sam stupiti s njim u kontakt na sve moguće načine, ali bez uspjeha. Kako da sada devet dana obilazim klijente kad sam u emotivnom kaosu. Zašto mi je to učinio?" napisala je očajna supruga.

U nastavku donosimo neke od isprika uz komentare supruga u zagradama

– Znojna sam i odvratna. Treba mi tuš (nije se istuširala do sljedećeg jutra)

– Pokušavam gledati film (zaspala je nakon 15 minuta)

– Neću se stići istuširati i spremiti za goste (stigli smo 20 minuta ranije)

– Gledam televiziju (na programu je bila repriza 'Prijatelja')

Foto: Screenshot/reuters

>> Što kad se ne možete opustiti u seksu?

Ključne riječi

Komentara 59

Avatar Čaruga
Čaruga
22:42 20.07.2014.

Ha, ha, eh kada se upoznaju tada može i u autu, na krovu, usred bijela dana u parku da nitko neskuži, u wc-u, i znojavi i nenašminkana, pa čak i kada ima mengu. Tako da molim ljepo nemojte žene ke*ati. Da nađete drugog karale bi se opet kao zečice. Može se desiti da boli glava, da si bolestan, muka ili slično ali ej ako je tako danas pa valjda ćeš i ozdraviti pa ce biti opet kao nekada... Pa majstor se žali jer mu se nakupilo a ne zato sto je eto bas se desilo prvi put u tom periodu. Ako nekome nešto smeta kod nekoga neka kaže i nema ljutnje neka sredi do sebe taj problem pa ajmo opet kao nekada... Ma šta svaki dan, barem dva puta dnevno, tako se živi... Dođi će dani kada će mo svi reći KADA SAM MOGAO NISAM ZNAO/LA A SADA KADA ZNAM NEMOGU.

ZE
Zeljac71
21:15 20.07.2014.

neka mrda sa strane, kao što i ona vjerojatno radi njemu iza leđa

AD
adriano.drzic
21:30 20.07.2014.

Prije bi bio problem u njoj a ne u njemu.tko ne voli to raditi nije baš pri sebi ;).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije