Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI DARIS

Supetar će obnoviti kuću prvorođene bebe u Hrvatskoj

Sanacija posljedice potresa u centru Petrinje
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/9
01.01.2021.
u 12:10

Marković je već jutros kontaktirala Darisove roditelje koji su joj rekli da im kuća nakon razornog potresa, koji se dogodio u utorak, nije za stanovanje.

Supetarska gradonačelnica Ivana Marković najavila je u petak da će taj grad pomoći pri obnovi obiteljske kuće ovogodišnje prvorođene bebe u Hrvatskoj - dječaka Darisa, čiji su roditelji iz Petrinje.

Mališan je na svijet došao u prvim minutama ove godine u Sisku, a njegovi roditelji stanuju u razrušenoj Petrinji

Marković je već jutros kontaktirala Darisove roditelje koji su joj rekli da im kuća nakon razornog potresa, koji se dogodio u utorak, nije za stanovanje. U ime grada Supetra im je ponudila pomoć u obnovi kuće.

Rekla je da će već u ponedjeljak otvoriti poseban račun za obnovu, a ponudit će i stručne kadrove koji bi trebali pomoći oko tehničkog dijela obnove.

Sanacija posljedice potresa u centru Petrinje
1/64
Ključne riječi

Komentara 6

NP
nitko.pitko
14:26 01.01.2021.

Ne zove se David. 'Mali je Daris dobro, žena je isto dobro, sve je u redu sad', rekao je za 24sata Ferid Safić iz Petrinje, otac provorođene bebe u ovoj godini.

SJ
Sve je uzalud
19:31 01.01.2021.

.......baš je dobro izabrala....bravo...

DU
Deleted user
00:43 02.01.2021.

Naravno opet obrisano!! Napravite članak o izvođačima obnove kuća iz 1995. godine a koje su se sada Srušile!! Samo su tada “zaboravili” staviti željeznu armaturu! A da vi to nasmijete jer ste “podobni”!! Nemojte da vam opet citiram Opću deklaracijuju o ljudskim pravima članak 19. pročitaj administratore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije