Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U MALOM LOŠINJU

Susjed upao u kuću, krenuo na majku i ubio 16-godišnjakinju

Mali Lošinj: Policijski očevid u kući gdje je ubijena ženska osoba
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
14.02.2020.
u 12:47

Kako su nam rekli, istragu vodi Županijsko državno odvjetništvo.

Policija na Malom Lošinju istražuje smrt 16-godišnje djevojke, a zbog sumnje da je riječ o ubojstvu u policiju je priveden muškarac, dok za još jednim tragaju.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar izjavio je da je dojava o teškom ozljeđivanju djevojke policiji stigla u 6.20 sati. Unatoč brzoj reakciji hitne medicinske pomoći i pokušajima reanimacije, djevojka je preminula, kazao je Dizdar.

Izvijestio je da je u prostore policije priveden jedan mogući počinitelj ubojstva, dok se za drugim traga.

Mali Lošinj: Policijski očevid u kući gdje je ubijena ženska osoba
1/9

Očevid vodi zamjenica Županijske državne odvjetnice u Rijeci, a u njemu sudjeluje i krim policija te ekipa za očevide. Detalji tog događaja zbog toga za sada nisu dostupni, istaknuo je Dizdar.

Pozivajući se na neslužbene izvore mediji su objavili da je ubojica ušao u kuću u kojoj je bila djevojka sa svojom majkom. Ubojica je navodno krenuo na majku, a djevojka je ustala u njenu obranu. Navodno se radi o njihovom susjedu i u ovom trenutku se ne zna koji je bio ubojičin motiv.

Iz srednje škole Ambroza Haračića, potvrdili su za N1 da je preminula djevojka bila njihova učenica. "Situacija u školi je jako tužna", kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze van iz škole.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja priopćilo je da će zbog nesretnog događaja hitno organizirati dolazak kriznog tima u Mali Lošinj.

Komentara 25

SM
Smrdo
11:44 14.02.2020.

Referendum za smrtnu kaznu.

DV
dvojnica
11:17 14.02.2020.

Kakav bolesnik.

Avatar rubinet
rubinet
12:48 14.02.2020.

Smrtnu kaznu nije trebalo ukinuti. Oko za oko,zub za zub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije