Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Daruvaru

Sumnja se da su ga ubili i tijelo bacili u bunar

Foto: VL
20.07.2017.
u 22:24

Susjedi kazuju kako je Dalibor Melvard godinama živio sam, da nije bio zaposlen te da je po prirodi bio nenametljiva osoba

Točno dvadeset pet dana trajala je potraga za Daruvarčaninom Daliborom Melvardom (63) čije je tijelo u srijedu poslijepodne policija pronašla u bunaru u Gundulićevoj ulici, otprilike petstotinjak metara od kuće u kojoj je Melvard godinama živio.

Još od prvog trenutka nakon što je tijelo pronađeno policija je sumnjala da se radi o nasilnoj smrti, ali kako bi to potvrdili, morali su pričekati rezultate obdukcije, a u četvrtak je, iako neslužbeno, potvrđeno da je 63-godišnjak ubijen.

– Živio je sam, godinama, nikada nisam vidjela da mu je itko dolazio osim sestre koja je udana i živi nekoliko ulica dalje. Iako smo prvi susjedi, ne poznajem ga baš dobro, mislim da nije bio zaposlen, a u susjedstvu nije bio nametljiv ili problematičan – kazuje Nevenka Bjelajac, susjeda ubijenog Dalibora Melvarda.

Njegov nestanak prijavljen je još 26. lipnja, a policija je zbog sumnje da su povezani s nestankom tog Daruvarčanina uhitila dvojicu muškaraca, od kojih je jedan vlasnik bunara u kojem je Melvard pronađen. Očevid kojim je rukovodila Županijska državna odvjetnica Ksenija Pavić potrajao je cijelu srijedu, a prije davanja službenih informacija u tužiteljstvu su željeli pričekati da svoj posao obave i vještaci iz Centra za forenzička ispitivanja Ivan Vučetić. Privedeni dvojac tijekom petka bi trebao biti predan sucu istrage koji će potom odlučiti o njihovu pritvoru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije