Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Suludi oglas: Evo što sve cimer ne smije raditi

Također se od potencijalnog cimera očekuje da upozna svoje cimere i da s njima priča, a ne da poziva nekog drugog da s njim, primjerice, gleda TV ili kuha.
27. studenoga 2018. u 11:41 2 komentara 1499 prikaza
Ljuta cimerica
Foto: GettyImages

Nedostatak stanova i visoke cijene najma natjerale su mnoge ljude da žive zajedno u Velikoj Britaniji. To je dobro ako vi poznate ljude s kojima planirate negdje useliti, no problem se javlja kada su osobe nepoznate.

JAL IZA HUMORA Znate li koliko je teško danas naći stan? Duhoviti oglas otkriva očajnu situaciju podstanara

Ako tražite cimere, to se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Tako je na Twitteru osvanuo suludi popis pravila kojih se osoba treba pridržavati ako želi useliti u kuću.

Tako potencijalni cimer ne smije biti u kući tijekom ''normalnih radnih sati'', odnosno od 9 do 17 h. Nakon 23 sata iz njihove sobe se ne smiju čuti nikakvi zvukovi, a to uključuje i pozive, filmove kao i smijeh.

Također se od potencijalnog cimera očekuje da upozna svoje cimere i da s njima priča, a ne da poziva nekog drugog da s njim, primjerice, gleda TV ili kuha.

Nije poželjno i da previše koristite WC, piše Independent.

– Ako morate trčati na toalet 15 puta dnevno ili svakih 15 minuta, nemojte se useliti – stoji u uputama.

stanovi Za 3350 kn mjesečno O ovome neobičnom stanu svi pričaju, a iznajmljen je čim je objavljen oglas

Traži se i da potencijalni cimer bude ''sofisticiranija osoba'' koja ne jede konzervirani grah, kuha leću ili pije pivo. S druge strane nije poželjno ni da se previše kuha.

– Ako jedete samo kuhane/pržene obroke jer si ne znate složiti sendvič, onda ovo nije mjesto za vas – jedna je od uputa.

Kao da ove dvije stavke oko kuhanja nisu dovoljne, poželjno je i da se ne kuhaju presložena jela.

Pas otišao na tretman u autopraonicu!

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”