Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI UVJETI

Suludi oglas: Evo što sve cimer ne smije raditi

Ljuta cimerica
Foto: GettyImages
27.11.2018.
u 11:41

Također se od potencijalnog cimera očekuje da upozna svoje cimere i da s njima priča, a ne da poziva nekog drugog da s njim, primjerice, gleda TV ili kuha.

Nedostatak stanova i visoke cijene najma natjerale su mnoge ljude da žive zajedno u Velikoj Britaniji. To je dobro ako vi poznate ljude s kojima planirate negdje useliti, no problem se javlja kada su osobe nepoznate.

Ako tražite cimere, to se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Tako je na Twitteru osvanuo suludi popis pravila kojih se osoba treba pridržavati ako želi useliti u kuću.

Tako potencijalni cimer ne smije biti u kući tijekom ''normalnih radnih sati'', odnosno od 9 do 17 h. Nakon 23 sata iz njihove sobe se ne smiju čuti nikakvi zvukovi, a to uključuje i pozive, filmove kao i smijeh.

Također se od potencijalnog cimera očekuje da upozna svoje cimere i da s njima priča, a ne da poziva nekog drugog da s njim, primjerice, gleda TV ili kuha.

Nije poželjno i da previše koristite WC, piše Independent.

– Ako morate trčati na toalet 15 puta dnevno ili svakih 15 minuta, nemojte se useliti – stoji u uputama.

Traži se i da potencijalni cimer bude ''sofisticiranija osoba'' koja ne jede konzervirani grah, kuha leću ili pije pivo. S druge strane nije poželjno ni da se previše kuha.

– Ako jedete samo kuhane/pržene obroke jer si ne znate složiti sendvič, onda ovo nije mjesto za vas – jedna je od uputa.

Kao da ove dvije stavke oko kuhanja nisu dovoljne, poželjno je i da se ne kuhaju presložena jela.

Pas otišao na tretman u autopraonicu!

Ključne riječi

Komentara 2

GI
gismund
12:07 27.11.2018.

ovo je garant Sheldon sastavio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije