Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opalio 'high kick'

Žestoka tučnjava u Splitu, bijesne sudionike razdvojio poznati političar

Foto: Screenshot/GoogleMaps
12.02.2018.
u 15:26

Opalio mu je filmski "high kick" ravno u glavu

Tučnjavu na splitskim ulicama snimila je sudionica prometa iz svog automobila na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde.

Došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču.

- Netko je zaustavio automobil i našla sam se u koloni. Nisam znala o čemu je riječ, a onda sam iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku opalio filmski high kick ravno u glavu, piše Slobodna Dalmacija.

- Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi... kazala je svjedokinja.

Ubrzo je prepoznat i čovjek koji je prvi izletio iz automobila i pokušao razdvojiti dvojac. Riječ je jednom od čelnika stranke Pametno Ivici Puljku.

- Istina je, razdvojio sam ih... Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici... Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnjih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati - potvrdio je Puljak.

Pogledajte i tučnjavu BBB-a i Torcide:

1/2
Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
16:43 12.02.2018.

"poznati političar"? ...a koji drop...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:45 12.02.2018.

Ovaj, kak se zvase, koristi svaku umjetno stvorenu priliku da ga upoznaju.

CH
Challenger
17:02 12.02.2018.

Dok voziš bicikl si vozač te ne voziš po trotovaru i pješačkom! Svako malo moram na trotovaru izbjegavati bicikle i još se ljute ako im se ne skloniš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije