Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE

Sukob u ugostiteljskom objektu: 'Iskrvarit ću, pomozite mi'

Dvoje ljudi je izbodeno u kafiću na Savskoj cesti u Zagrebu
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/7
16.02.2020.
u 23:08

Policija na mjestu događaja radi očevid, a više o motivima sukoba znat će se po završetku očevida.

Dvije osobe ozlijeđene su u sukobu koji je oko 18.30 sati izbio u jednom ugostiteljskom objektu na Savskoj cesti. Kako se doznaje iz PU zagrebačke, sukobile su se tri osobe, a u tom sukobu dvije osobe ozlijeđene su nekim oštrim predmetom.

Jesu li ozlijeđene lakše ili teže, za sada nije poznato, no prevezene su u bolnicu gdje im je ukazana liječnička pomoć. Policija na mjestu događaja radi očevid, a više o motivima sukoba znat će se po završetku očevida.

- Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit ću, pomozite mi - rekao je jedan od dvojice napadnutih djelatnicima Hitne pomoći, piše Jutarnji list.

Navode kako je jedan od izbodenih ugostitelj i obiteljski čovjek te je ranjen nožem u trbuh, dok je drugi zadobio reznu ranu lijeve ruke. Prolaznicima su rekli kako su izbodeni nožem dok su u kafiću pili i družili se, a sudeći prema njihovim riječima, napad nije bio ničim izazvan te da napadača ne poznaju.

- Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala - rekla je stanarka obližnje zgrade.

Ključne riječi

Komentara 27

VJ
vjekoslavkatalina
07:38 17.02.2020.

...stariji zagrepčani koji se sjecaju 70-tih i 80-tih dobro znaju narocito ondasnji štemeri da je bilo tuca gdje je redovito radio noz skakavac..narocito ako je fajt bio sa šipcima....ta tradicija se bila jedno vrijeme zagubila..odnosno rijetko su nozevi bili koristeni u šorama..zmjenili ih bili pistolji i palice

IL
ilustrator
22:16 16.02.2020.

ma nije to ništa. susjed milorad danas štihao vrt u neadekvatnim cipelama, izokrenuo mu se zglob, strašno za vidjet. eh...nije toga bilo u yugi

GL
Glavica
23:30 16.02.2020.

Bozanic ministar policije je kriv sto se kriminalci i ubojice po vapirili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije