Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili snimku

Sukob u Srbiji: Policajac tukao putnika jer nije imao kartu

Rukometna lopta
Foto: Marko Jurinec
1/2
18.09.2012.
u 18:19

Ponudio sam im osobnu iskaznicu da mi napišu kaznu, no oni to nisu htjeli već su me počeli udarati zato što nisam htio izaći van, ispričao je putnik

Na YouTubeu se pojavila snimka iz autobusa beogradskog javnog prijevoza na kojoj komunalni policajac tuče putnika koji je odbio izaći iz vozila jer nije imao kartu.

Iako se na snimci ne čuje jasno što policajac i putnik razgovaraju, vidi se kako ga udara dok se ovaj drži za rukohvat, piše B92.

– Putnik je bio bez karte, odbio je napustiti vozilo i ponudio im je osobnu iskaznicu. Kako je u pitanju državljanin Crne Gore, kontrolori su prepustili posao kolegama iz komunalne policije – navodi se u objašnjenju ispod snimke.

– Pretrčao sam iz jednog autobusa u drugi i nisam imao više novca na mojoj Bus plus kartici. Ponudio sam im osobnu iskaznicu da mi napišu kaznu, no oni to nisu htjeli. Komunalni policajci su inzistirali da izađem iz autobusa, a ja iz principa nisam htio. Onda su mi počeli zavrtati ruku i udarati me u trbuh – ispričao je putnik.

Snimka koja se u rekordnom roku proširila Srbijom, šokirala je građane, a reakcije su uglavnom negativne.

Ključne riječi

Komentara 55

PI
prava istina
18:44 18.09.2012.

Greškom velika slova.

ST
Startrack
18:29 18.09.2012.

Izvinite vi ako nece da izadje svugdje ce dobit batine. U USA i Njemackoj i svugdje. A ako pruza otpor dobice i robije. Kad bi se mogao nekaznjeno tuc sa predstavnicima zakona ja prvi nebi nikom nista placao.

DU
Deleted user
18:56 18.09.2012.

Ha, ha, ha,.... i to bi se htjelo zvati "civilizirna" drzava.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije