Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA SUHI LED

Četvero optuženih priznalo krivnju i nagodili se s USKOK-om

Županijski sud u Zagrebu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.02.2018.
u 17:35

Sljedeća sjednica optužnog vijeća zakazana je za 8. ožujka a tada će se na optuženičkoj klupi naći šest optuženika predvođenih Zvonimirom Šostarom, a USKOK  ih tereti da su Grad Zagreb oštetili za 38,9 milijuna kuna.

Od deset optuženih u aferi Suhi led, njih četvero danas je na sjednici optužnog vijeća na zagrebačkom Županijskom sudu priznalo krivnju te se nagodilo s USKOK-om.

Muhamed Demirović uvjetno je osuđen na osam mjeseci zatvora uz rok kušnje od četiri godine, a oduzima mu se i 90.000 kuna. Osim njega na uvjetnu kaznu osuđena je i Štefica Ivanušić i to na 10 mjeseci uz rok kušnje od četiri godine. Na sedam mjeseci zatvora uz rok kušnje od četiri godine osuđen je Goran Ljubić dok je Roko Ljubić osuđen na 10 mjeseci zatvora koji mu se mijenjaju radom za opće dobro.

Sljedeća sjednica optužnog vijeća zakazana je za 8. ožujka a tada će se na optuženičkoj klupi naći šest optuženika predvođenih Zvonimirom Šostarom, a USKOK  ih tereti da su Grad Zagreb oštetili za 38,9 milijuna kuna.

Komentara 8

SI
siskic
22:00 26.02.2018.

sve su to časni i moralni ljudi koji i dalje rade na visokim funkcijama i u mreži banderasa.

DA
darwil
19:18 26.02.2018.

Šoci znaš onu tko prizna pola mu se oprašta, ali moraš objasniti da li je za to znao Bandić a ako nije kako si se usudio jer si njegov potrčko a poštenje Bandića je stotinu puta pod upitnikom.

UU
uhljeb u holdingu
01:10 27.02.2018.

Meni nije jasno čemu služi taj zakon ako se može pogađati kao na placu, kakva nagodba ako si ga svjesno kršio, uzme ti se što si protupravno stekao a onda ideš na odmor u Remetinec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije