Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Sudski službenici prestali su nas daviti: Plenki se isprsio s 12% većom plaćom, pa će moći kupiti nekoliko kuglica sladoleda u Tisnom

Zagreb: Iva Šušković objavila da je prekinut štrajk u pravosuđu
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/2
30.07.2023.
u 14:10

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira tjedni pregled događaje u proteklih sedam dana

Subota
22. 7. 2023.

Čudo u Međugorju! Drugo! Oko kuće karizmatika i bivšeg vlasnika Dinama i nogometne sudačke organizacije Zdravka Mamića odmah nakon utakmice i potpuno neplanirane, podle, venecijanske pobjede splitskog Hajduka na početku novog prvenstva, i to usred Maksimira, počeo se okupljati narod i paliti svijeće, zazivajući ime Zdravkovo. U zoru idućeg dana, skupilo se već nekoliko tisuća ljudi koji su sada već skandirali tražeći da se Zdravko oglasi. Tada je iz Zagreba došao i Mirko Barišić Juda, koji je s urotnicima izdao stvaratelja modernog hrvatskog nogometa u čijim je temeljima zapisano da Dinamo ima biti prvi, a Hajduk drugi, i na koljenima ušao u Zdravkovu hercegovačku rezidenciju, nakon čega su se zajedno pojavili na balkonu i narodu poručili da se ne brine. Uskoro će sve biti na svom mjestu.

VEZANI ČLANCI:

Nedjelja
23. 7. 2023.

Ne znamo kako će Zoka danas spavati, ali i on i cijela izdajnička i antihrvatska, proruska i antisjevernoatlantska oporba trebali bi se nakon današnjeg dana barem malo zamisliti. Nakon što je Njonjo proglasio fajrunt Sabora i poslao udarnike na odmor, oporbene hijene na čelu sa Zokom vratile su ih u saborske klupe kako bi nas davili sa štrajkom nezasitnih i pohlepnih sudskih zapisničarki i sudskog osoblja koji traže povećanje plaće i potpuno izmišljenom plinskom aferom, i to nakon što su nas Plenki i dobročinitelji iz HEP-a spasili od zime i unatoč ruskoj agresiji naše radijatore ostavili toplima. I zbog toga je Njonjo morao otkazati odmor na Zrću i iz kupaćih gaćica ponovo se vratiti u odijelo! Normalno, nakon dva dana davljenja, Zeko, Pupi i veća skupina pravih domoljuba iz HDZ-a odbili su sve oporbene zahtjeve i donijeli su zaključak kako je u sve u redu. Pati, Zoka, pati, peta kolono! Njonjo, vrati se u kupaće i obavezno nam ponovno pošalji fotku!

Video: Zekanović izveo predstavu u Saboru: 'Donio' Milanovića, pa održao zanimljiv govor

Ponedjeljak
24. 7. 2023.

Senzacionalnu vijest iz Saudijske Arabije donosi nam naš Hassan Haidar Diab, koji je u razgovoru sa saudijskim prijestolonasljednikom Mohammedom bin Salmanom, upraviteljem saudijskog Public Investment Funda, doznao kako popularni Mujo, privučen senzacionalnim uspjesima hrvatske nogoloptačke reprezentacije, želi kupiti cijelu prvu hrvatsku nogometnu ligu i sve klubove u njoj samo kako bi otkrio kako je moguće da naša mala zemlja štanca toliko dobrih nogometaša kao na traci, a on uz sve milijarde koje ulaže u nogomet nije sposoban u pustinji proizvesti barem jedno lijevo krilo koje bi prošlo probu u Slaven Belupu. Kaže naš dobri Hassan da je Mujo prvo htio kupiti samo Dinamo, ali je Zdravko rekao da kupi i ostale klubove i suce skupa s njima. Nažalost, cijeli je posao doveden u pitanje zbog otpora BBB-a i Torcide. Hoće li posao stoljeća propasti zbog ulice koja pokušava voditi klubove?!

Utorak
25. 7. 2023.

Tornada, požari, suše i ekstremno visoke temperature obilježavaju jednu od posljednjih turističkih sezona na Mediteranu kakav srećom nikada nije bio. Normalno, naši neimari turističkih apartmana svjesni su da će priobalje uskoro postati nesnosno za život i malo su podigli cijenu kuglica sladoleda, ležaljki s pogledom na drugu ležaljku i apartmana s pogledom na zid, jer će uskoro postati izbjeglice. Srećom, Plenki je spreman na taj scenarij. Ništa ne brinite! U planu je senzacionalni infrastrukturni projekt koji će provesti kineski konzorcij, a kojim se predviđa postavljanje dugih cijevi i pumpi koje će slanu vodu s Makarske rivijere kroz tunel Svetog Jure prebaciti s druge strane Biokova i potopiti sinjsko i imotsko-bekijsko polje, te stvoriti Cetinsko-imotsko-bekijsku rivijeru s Biokovom koji će postati naš najveći otok. Makarske klimatske izbjeglice već kupuju zemlju oko Tijarice i Zagvozda. Plenki nam je javio da ćemo se za nekoliko godina kada se budemo kupali na plaži u Prološcu Donjem reklamirati pod sloganom Mediteran – novo normalno.

VEZANI ČLANCI:

Srijeda
26. 7. 2023.

Nakon 52 dana, halapljivi sudski službenici konačno su nas prestali daviti svojim dosadnim štrajkom. Plenki im se konačno smilovao i isprsio se s 12% većom plaćom za te nesretnike. Tako će dosadne sudske zapisničarke koje su i do sada primale astronomskih 5-6000 kuna, sada dobiti povišicu kojom mogu kupiti nekoliko kuglica sladoleda u Tisnom, kada bi imale love za autobusnu kartu do tamo. Svi su konačno zadovoljni. Dobro, malo su nezadovoljniji šefovi sindikata koji su pristali na Plenkijevu ponudu, jer ih sada mora čuvati policija. Naime, gotovo polovina članica i članova sindikata, nećete vjerovati, nezadovoljna je Plenkijevom ponudom i traže povišicu kojom bi u Tisnom mogli kupiti i palačinku s čokoladom. Neke ljude čovjek zbilja ne može razumjeti...

Četvrtak
27. 7. 2023.

Kakva bizarna nesreća na moru kod Hvara, zbog koje smo zamalo zaratili s gotovo nezavisnom, ali izraženo prijateljskom Republikom Srpskom! Kao i svakog drugog jutra, ribar Jere iz Hvara svojim se malim kaićem otisnuo na obližnje more sinje, uspješno izbjegao 147 jahti hrvatskih tajkuna, poduzetnika i dilera koji su uplovljavali u Hvar i ugledao neobično morsko biće čija je golema glava virila iz morske površine. Uzbuđeni Jere, dohvatio je osti i bacio ih u pravcu morskog kapitalca. Srećom, samo ga je okrznuo i totalno se šokirao kada mu se kapitalac obratio na tečnom republičko-srpskom jeziku: "Jesi li ti bolan bre normalan", upitao je Jeru nitko drugi nego glavom bez brade Milorad Dodik, predsjednik prijateljske Republike Srpske i osobni i lični gost našeg Zoke, koji je sve to promatrao s obale. Na kraju je Jere završio na bevandi s Milom i Zokom. Od rata s RS neće biti ništa jer je Jere samo malo okrznuo trepavicu iznad trećeg oka u Miloradovoj glavi.

Petak
28. 7. 2023.

Slučajni prolaznici jutros su na Klisu otkrili uplakanu maju Đerek, izrazito naivnu pročelnicu gradske imovine u Splitu, koju je gradonačelnik Puljak danas smijenio, nakon čega su je dogradonačelnik Ivošević i on namazali katranom i perjem i protjerali na Klis da se više nikada ne približi splitskoj gradskoj imovini kojom je blesava Maja htjela gospodariti. Samo zato što neki poznati korisnici gradskih stanova od stoljeća sedmog nisu plaćali mizerne stanarine počela je takvima otkazivati ugovore o korištenju gradske imovine. Luda Maja još je najavila da će stanove koje je otela muktašima dodijeliti socijalnim slučajevima, a to je potpuno iznerviralo Puljka. Majo, stvarno nisi normalna...

Komentara 1

PD
plavi-devet
15:08 30.07.2023.

Sve moze, ali u stanove ne diraj. I tu su isti, svi, i toboznji liberali i adezejci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije