Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
new orleans

Sudarilo se 40 vozila, dvije osobe poginule, 59 ozlijeđenih

jug co, mladost
Foto: Zvonimir Pandža
1/2
30.12.2011.
u 10:21

Policija pretpostavlja da je za sudar koji se dogodio jučer ujutro kriva gusta magla koja je smanjila vidljivost na cesti

Dvije su osobe poginule, a 59 ih je ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći u New Orleansu u kojoj je sudjelovalo čak 40 vozila, javlja MSNBC.

Nesreća se dogodila jučer oko četiri sata, a zbog očevida i uklanjanja vozila cesta je bila zatvorena deset sati. Policija je izvijestila da su 22 osobe prevezene u bolnicu, a 37 je odbilo liječničku pomoć.

Još se ne zna uzrok nesreće, no pretpostavlja se da je za sudar kriva gusta magla koja je smanjila vidljivost.

Komentara 2

OD
oltar domovine
12:07 30.12.2011.

Policija pretpostavlja da je za sudar koji se dogodio jučer ujutro kriva gusta magla koja je smanjila vidljivost na cesti ps:a svi su vozili prilagodjeno uvjetima na cesti i to od 50 do 70km maximalno hehe ljudska glupost se nicimim ne moze izmjeiti kad se ispred nas vozacu kaze :kaj vozis kao da imas 80 godina i biti pun ponosan u sebe i svoje konje!

V4
Vladimir12-4
13:25 30.12.2011.

Vidi ti njih 40, a Linic je kriv ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije