Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrza vožnja

Sudarila se tri vozila na Istarskom ipsilonu, ozlijeđeno petero ljudi

nesreća
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
29.05.2019.
u 21:44

U prometnoj nezgodi ozlijeđeno je pet osoba koje su vozilima Hitne pomoći prevezene u riječku bolnicu. Zbog te nesreće i obavljanja očevida dionica Ivoli - Cerovlje bila je zatvorena za promet do 20.30 sati kada je promet ponovno normaliziran

Pet je osoba ozlijeđeno u sudaru tri automobila koji se dogodio danas oko 18 sati na dionici istarskog ipsilona iz smjera Pazina prema tunelu Učka, potvrdila je istarska policija. 

Do prometne nesreće je došlo kada je osobno vozilo pulskih registracija koje se kretalo iz smjera tunela Učka prema Pazinu, najvjerojatnije zbog brzine neprilagođene kišnim uvjetima na cesti, izgubilo kontrolu i udarilo u vozilo zagrebačkih tablica koje se kretalo u suprotnom smjeru.  Prilikom gubitka nadzora vozilo pulskih tablica okrznulo je i drugo vozilo koje se kretalo iz smjera Pazina prema tunelu Učka.

U prometnoj nezgodi ozlijeđeno je pet osoba koje su vozilima Hitne pomoći prevezene u riječku bolnicu. Zbog te nesreće i obavljanja očevida dionica Ivoli - Cerovlje bila je zatvorena za promet do 20.30 sati kada je promet ponovno normaliziran. 

Komentara 1

Avatar rothmans
rothmans
11:18 31.05.2019.

na magistralnim cestama diljem Europe su postavljene kamere za nadzor brzine. Koliko treba jos zrtava na Ipsilonu da netko pocne reagirati! Dvadesetak kamera su sigrno ne mala investicija ali ljudski zivoti su ipak neprocjenjivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije