Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otpao pneumatik

Sudar dvaju automobila na A1 zbog otpalog dijela trećeg vozila

prometna
Arhivska fotografija
27.08.2012.
u 10:51

Usporio je pokušavajući izbjeći gazni sloj pneumatika koji se nekontrolirano kotrljao cestom, izvijestila je lička policija

U nesreći na autocesti A1 kod Brinja u nedjelju oko 12.50 sati 30-godišnjakinja iz Zagreba zadobila je teške tjelesne ozljede. Bila je putnica u automobilu Škoda zagrebačkih registracija kojim je upravljao 34-godišnjak iz Zagreba.

On je usporio vozeći autocestom pokušavajući izbjeći gazni sloj pneumatika koji se nekontrolirano kotrljao cestom, izvijestila je lička policija. U tom trenutku, 46-godišnji češki državljanin za upravljačem Mercedesa prednjom desnom stranom udara u lijevu stražnju stranu Škode. Nakon sudara oba vozila udaraju u metalni odbojnik, gdje se i zaustavljaju.

Utvrđeno je da je otpali dio pripada automobilu marke "Volvo". Zbog izazivanja prometne nesreće Čeh je priveden pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istima
11:42 27.08.2012.

na autocesti gotovo nitko ne drži odstojanje primjereno brzini kojom se vozi...

DU
Deleted user
11:37 27.08.2012.

Šteta zbog prometne nesreće i nastalih tjelesnih ozljeda.Moram napomenuti da se članci ne pišu u prezentu,a ne znam jel to prepisano iz policijskog izvješća koje je također loše sroćeno.Naime po tome ispada da Mercedes još uvijek udara u Škodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije