Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumna o Šešelju
Povratak na članak

Sudac Turudić: U šoku sam. Tužit ću tog novinara

Nisam pristran - 
Vjerojatno bih se izuzeo kad bi došao kazneni predmet protiv Josipovića

Komentari 197

PA
parasa
11:23 29.11.2014.

Gospodine Turudiću ne razmišljaj puno, pa znaš dobro tko i šta je Novi list i tko sa njime upravlja, a i znaš dobro "koliko" ih ima u Rijeci.

VL
MI
Mirnadob
11:22 29.11.2014.

Bravo gospodine Turudic, koliko sve to pratim vidim da ste VI jedini sudac u Zg, koji se nikome ne uvlaci u s......cu.

VL
ZX
zark x
11:23 29.11.2014.

Nek se Seseljom bave oni koji su njemu najdrazi a to su Josipovic i Vesna Pusic.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:00 29.11.2014.

Ništa čudno ,nažalost u Hr imamo novinare koji provode Memorandum Sanu II gdje izjednačavaju žrtvu i agresora,izjednačavaju onog tko je napao i onog tko se branio.U HR nažalost imamo puno vojnika Save Štrpca ,Ti isti novinari su u stanju za 10 eura izjednačiti Hitlera sa Saveznicima .

VL
HA
happyshack92
11:48 29.11.2014.

Gosp. Turudiću, izdržite. nije lako ali biće dobro.

VL
PE
PetarRajkovačić1941
11:38 29.11.2014.

Nisam pročitao bolji interviju, gospodine Turudić svaka čast. Vi ste se na Papuku protiv njih borili da bi oni danas podrzavali josipovica.

VL
LA
lakočemo
13:27 29.11.2014.

ovaj mi sudac djeluje dosta inteligentno ali uspoređivati ga sa šešeljem je malo pre nisko za bilo koga a naročito branitelja sram ga može biti balavac..ako nemaš ništa pametno za reć nemoj ništa ni reć.

VL
ĆA
ćaćaća
11:48 29.11.2014.

što očekivati od još jednog partijskog piskarala i od još jednog partijskog biltena ..mislim da takvim biltenim a šešelj i ne smeta jer se oni bore za iste ideje..njemu i njima smeta što taj isti šešelj otkriva povijesti obitelji josipović i pusić i otvara oči svim slijepim hrvatima koji toga nisu bili svjesni..dobro da je pokazao ko nam to vodi državu..na kraju krajeva dali se turudić ljubakao s četničkim vojvodama(šešeljevim učenicima) po srbiji ili naš dragi ivo?..o tome da su ti šešeljevi učenici direktno sudjelovali u agresiji na rh ne treba ni govoriti..

VL
MP
mato.pranjic.96
13:04 29.11.2014.

Dovoljno je da se kaze Rijeka i Novi List, i ce vam biti jasno!

VL
L0
luena 01
11:44 29.11.2014.

Tuzit doticnog novinara i tocka... nek novinari ne misle da mogu pisat sto hoce a pri tom isticat slobodu medija i krijuci se iza te "slobode"vredjajuci onoga o kome pisu... Sve ima svoje granice ,ni mi ne mozemo sve onoo reci sto mislimo odmah nas se opominje ,nekad i bez razloga.... Sto se tice zlocinca Seselja,nije me briga sto ga sud jos nije osudio zbog zlocina,dokazi postoje samo sto oni odugovlace, ide na njihovu savjest ....nek me tuzi ali nek prvo dokaze da nije zlocinac.... Ne razumjem ni OTV da se tako nisko sa Bujicom spustila i dopustila da Seselj kojem Srbijanski mediji ne daju da ih koristi u svoje zle i husacke svrhe ,kod nas dobije svojih pola sata... Jos pozvat A.K u studio da nam se cereci u lice svima i za malo aplaudira Seselju uzvikujuci toooo vojo... pa jesmo li mi uopce svoji imamo li mi imalo dostojanstva?.... sramotno i zalosno na sto smo spali ...

VL
MI
Miro
12:42 29.11.2014.

Ako je itko ikada zlorabio Hrvatski državni Sabor, to je na međunarondoj razini učinio Milanović i Josipović izglasavanjem Lex Perković. Svaiki iole poznavatelj međunarndnih ugovora zna da se nakon prihvaćanja EU zakona, koji je iznad hrvartskih zakone, koji su izglasanini da štite zločince, tome je jasno kakvu pravno glubost je Vlada učinila i kakovu dugoročnu štetu prouzročila hrvatskom ugledu u svijetu.

VL
B2
bokida 2
13:42 29.11.2014.

Turudiću treba ove naše Šešelje po Hrvatskoj procesuirat jer ovaj šta laprda tamo preko nije više opasan.

VL
Avatar oneworld
oneworld
13:28 29.11.2014.

vjerovatno je ovo piskaralo iz rijeke bilo u belim orlovima pa sad ne može preboljeti poraz

VL
SO
Somelier
13:51 29.11.2014.

bubalamala - idi kod doktora. I ti od drveta ne vidiš šumu. Jedini pošten sudac i k tome branitelj a ti buncaš.

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:01 29.11.2014.

Di je Kolinda da nam zapjeva koju Adventsku pjesmicu

VL
BH
bijela_hrvatska
13:54 29.11.2014.

A žao mi je što se i takav pošten i dobar čovjek mora prljati povlačenjem po sudovima s nekim novinarčićem,željnim publiciteta pod svaku cijenu.. Gosp.Turudiću,razmislite dobro prije podizanja tužbe..možda bi bilo bolje da pustimo 'pse nek laju,a karavana nek prolazi.' Sačuvat ćete na taj način dragocjeno vrijeme,sredstva,energiju..i higijenu.

VL
BL
Blizard
22:39 29.11.2014.

Neka Josipovic objavi ratni put svoga oca Ante kao partizana oficira dalmatinske brigade te njegovo poslijeratno napredovanje do zapovjednika Golog otoka ,neka Pusicka objavi dejstvovanje svog djeda na hrvatskom tlu . Svi mi to znamo ,mnogi se izjašnjavaju Seselj nam nema st reci ...Gosp.Turudic je svijetla točka neovisne Hrvatske i otud'i uživa ogromnu podršku Hrvata ,jednostavno je Hrvat.

VL
LI
livoguza2
21:40 29.11.2014.

Gospon sudac! Glavno je da Vas nisu usporedili s Josipovićem. Tek tada bi Vas zasmradili gore nego splitski lapan Antu od kante. Nikad Vam oni ne će oprostiti izručenje Perkovića. A koliko su umreženi, svjedoči događaj na Rivi. Jadna hrvatska mladež upala dragovoljno u njihove udbaške kandže. Kad bih ja postao novi hrvatski predsjednik, prvi bi mi potez bio odlikovati Vas za izuzetnu hrabrost. Lp.

VL
BR
brodludjaka
18:07 29.11.2014.

Mislim da je svaka zemlja u totalnoj banani kojoj su sudac i odvjetnici glavne celebrity zvijezde i neprekidno su u medijima!!!! Severinu nekako i pretrpim, ali ovo je već stvarno prešlo sve granice dobrog ukusa.

VL
AR
arjavas
12:28 29.11.2014.

IžNajnovija ocjena EU .komisija je da je pravosuđe naša rak rana i jedan od glavnih kočnica u razvoju . Nismo Turudića čuli da se o tome očituje . Po običaju on bu krivicu prebacil na Milanovića . Ni u jednoj zemlji pravosuđe nije zaštičeno ko u Hrvatskoj , a suci rade kaj ih volja , i niko im niš nemre . Svaka kritika se odmah uz veliku medijsku halabuku prikazuje kao pritisak na pravosuđe . Međutim suci , tj. Turudić smiju si priuštiti politiziranje , i direktno mješanje u politčke procese , iako im žje to po zakonu zabranjeno . Državno sudbeno viječe na to samo šuti kao da se to njih ne tiče .

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.