Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovanje maloljetnice

Sudac Marković na bolovanju, odgođeno suđenje monstrumu s Paga

Sud u Zadru
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
16.10.2019.
u 10:05

Sudac Ivan Marković otišao je na bolovanje dan nakon što je prijavio prijetnje. Prijetnje su se navodno dogodile nakon što sedmoricu mlađih punoljetnika i maloljetnika osumnjičenih za silovanje 16-godišnje maloljetnice kod Zadra nije ostavio u pritvoru

Suđenje 54-godišnjem monstrumu koji je u veljači s balkona kuće na Pagu bacio svoje četvero djece u dobi od tri do osam godina odgođeno je. Naime, sudac koji je danas trebao započeti suđenje za četiri teška ubojstva u pokušaju na bolovanju je.

– Rasprava zakazana u kaznenom predmetu koji se vodi protiv okrivljenog Josipa Rođaka, a koja se trebala održati 16. I 17. studenoga 2019. godine, kao i druga ročišta koja su bila zakazana za ovaj tjedan kod suca Markovića, odgođena su zbog bolovanja uredujućeg suca – istakao je glasnogovornik zadarskog županijskog suda Hrvoje Visković.

Sudac Ivan Marković otišao je na bolovanje dan nakon što je prijavio prijetnje. Prijetnje su se navodno dogodile nakon što sedmoricu mlađih punoljetnika i maloljetnika osumnjičenih za silovanje 16-godišnje maloljetnice kod Zadra nije ostavio u pritvoru već im je odredio zabranu približavanja žrtvi i nakon što je takva odluka izazvala snažnu osudu javnosti. Prijetnje je potvrdila i policija, ali još uvijek nema informacije da je sudac dobio traženu zaštitu.

Video: Slučaj silovanja u Zadru: Glasnogovornik o odluci suda

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar raco
raco
14:58 16.10.2019.

o siroti, on je na bolovanju

NK
Najam krova
13:02 16.10.2019.

Pretrgnuo se od posla, donio je jednu odluku.

MO
modovisisajteMaraschino
10:14 17.10.2019.

da li je istina da je u prijateljskim, a možda i rodbinskim vezama sa obiteljima osumnjičenika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije