Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA FIMI MEDIA

Sud u ponedjeljak odlučuje o Sanaderovoj jamčevini

Ivo Sanader
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.10.2015.
u 15:01

Sanaderovi branitelji u četvrtak su sudu predali novo jamstvo, u kojem ovaj put jamče sa sedam nekretnina.

Sjednica izvanraspravnog vijeća na kojoj će se raspravljati o prijedlogu obarane Ive Sanadera da mu se jamstvo od 12,4 milijuna kuna, zamijeni jamstvom u nekretninama, biti će održana 19. listopada u 12.30, objavljeno je na stranicama zagrebačkog Županijskog suda.

Sanaderovi branitelji u četvrtak su sudu predali novo jamstvo, u kojem ovaj put jamče sa sedam nekretnina. Riječ je o kućama i stanovima Jerka Rošina, Luke Bebića, Maria Zubovića, te stanu roditelja Mirjane Sanader, stanu Jerka Duška Suića i stanu Josipa Radoša.

Osim toga obrana je ponovo predložila da kao jamstvo posluži i stan Mirjane Sanader u Kozarčevoj, koji je sud zadnji put odbio jer nije bio etažiran.

>> Sanaderova obrana za jamčevinu sada nudi 7 nekretnina – evo čije su 

>> Jerko Rošin: Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu

Ključne riječi

Komentara 4

FU
fullmax
16:29 16.10.2015.

Ne pustaj vraga iz zatvora. Zlodjela se ne zaboravljaju

KN
knezevic3d
15:43 16.10.2015.

zaboli me

SS
sokac sa drave
20:36 16.10.2015.

Ovaj lopov kamenjarac je ukrao milijarde kazu inseideri i spremio ih je na sigurno.Ovi sto sada daju jamcevine sve sto imaju im je bas on dao.nisu valjda stvorili od svoga postenog rada.Lanci butika po Italiji od Rosina su njhovi zajednicki kupljeni od opljckanoga novca. Opce je poznato da je Rosin njegova curica.nije ga novinar Bago bez veze pitao dali je on peder.Kada Ive izadje u kratko vrijeme ce zbrisati u vidu magle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije