Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANJA ZEMBER

Sud: Odluka o razrješenju ravnateljice OB Varaždin ništetna, ali ne vraća se na radno mjesto

Varaždin: Župan Čačić i vijećnici stariji od 65 godina cijepili se protiv koronavirusa
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
24.11.2022.
u 18:28

"Kao njen punomoćnik, znao sam da je Sanja Zember postupala zakonito i da je radila u interesu OB Varaždin", rekao je odvjetnik Damir Habijan

Saborski zastupnik odvjetnik Damir Habijan objavio je da je kao punomoćnik Sanje Zember, bivše ravnateljice Opće bolnice Varaždin, zaprimio presudu Županijskog suda u Zagrebu kojom je utvrđeno da je odluka bolničkog Upravnog vijeća od 27. siječnja 2017. godine o razrješenju ravnateljice Zember - ništetna.

"Nakon pet godina, Sanja Zember dokazala je da je smijenjena u nezakonitom postupku bez pravno valjanih argumenata, samo zato što je svoj posao željela raditi sukladno zakonu i internim aktima OB Varaždin. I tada kao član Upravnog vijeća, i cijelo vrijeme kao njen punomoćnik, znao sam da je Sanja Zember postupala zakonito i da je radila u interesu OB Varaždin. Drago mi je da je nakon pet godina dokazala kako je njena smjena nažalost bila politički motivirana", istaknuo je Habijan. 

Odluka Županijskog suda ne znači da će se S. Zember vratiti na staro radno mjesto jer je stav Suda da joj je tijekom sudskog postupka mandat ravnateljice istekao.

Ove četiri namirnice trebate jesti ako želite smršavjeti:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije