Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sud kaznio Štromara i Varaždinsku županiju zbog prijevoza

Županiji je izrečena novčana kazna u iznosu od 24.000 kuna, a Štromaru novčana kazna od 6000 kuna.
18. travnja 2018. u 15:19 1 komentara 334 prikaza
Ministar Štromar predstavio je novu Strategiju
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Prekršajni sud u Varaždinu je u utorak objavio nepravomoćnu presudu kojom je bivšeg župana Predraga Štromara kao odgovornu osobu i Varaždinsku županiju kao pravnu osobu proglasio krivima zbog sklapanja ugovora o prijevozu učenika osnovnih škola bez provedenog postupka javne nabave.

Ministar Štromar predstavio je novu Strategiju Bespravni objekti Ministar Štromar: 30. lipnja je krajnji rok za legalizaciju

To je utvrdila Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave i poništila takav prijenos, pa su Varaždinska županija i Predrag Štromar okrivljeni za prekršaj. Županiji je izrečena novčana kazna u iznosu od 24.000 kuna, a Štromaru novčana kazna od 6000 kuna, izvijestila je u srijedu Varaždinska županija.

Štromar je 1. travnja 2015. godine potpisao ugovor kojim je bez postupka javne nabave posao prijevoza učenika osnovnih škola s Autobusnog prijevoza Varaždin d.d. u stečaju prenesen na tvrtku Autobusni prijevoz Varaždin d.o.o., koji je preuzeo gospodarsku cjelinu tvrtke u stečaju.

Predrag Štromar KURIKULARNA REFORMA Štromar: HNS daje snažnu podršku Divjak, nema razloga za izlazak iz Vlade Predrag Štromar Predrag Štromar: 'Crkva neka radi svoj posao, a mi ćemo raditi svoj' Vrijednost javnih nabava u Hrvatskoj iznosi više od 44 milijarde kuna PROMO Vrijednost javnih nabava u Hrvatskoj iznosi više od 44 milijarde kuna
8172565
Poruka drugima
Denis Latin godinama se bori s kroničnom bolesti: Ne mogu shvatiti kukavičluk bahatih građana
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl