Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Studijski programi za uspješnu poslovnu karijeru

VPŠ Libertas
VPŠ Libertas
PR
Autor
PR članak
17.07.2012.
u 09:55

Studentima su na raspolaganju različiti sadržaji, veliki broj predavaonica, knjižnica, susretljivo pomoćno osoblje i ugodan restoran.

VPŠ Libertas je visokoškolska institucija koja studentima pruža sve pogodnosti  za usvajanje suvremenih poslovnih znanja i kompetencija. Studijski program Poslovne ekonomije Visoke poslovne škole Libertas sadrži sve kolegije fundamentalnih ekonomskih znanja, a uz njih su uvrštena i specifična stručna znanja, tehnike i vještine određene profesije (menadžment, trgovina, bankarstvo, osiguranje, računovodstvo i financije), koja se također poklapaju sa sadržajem studijskih programa odnosno kolegija visokih škola u Republici Sloveniji, Austriji, Italiji, Njemačkoj, a dijelom i SAD-u te studijskim programima pojedinih visokih škola u RH.

Nastavni prostor VPŠ Libertas smješten je na povoljnoj prometnoj lokaciji, a svojim sadržajem i veličinom omogućava vrhunske uvjete za kvalitetno studiranje. Profesori su stručni, uvažavaju sposobnosti studenata i mentorskim pristupom otklanjaju sve nejasnoće te moguće probleme tijekom studiranja. Studentima su na raspolaganju različiti sadržaji, veliki broj predavaonica, knjižnica, susretljivo pomoćno osoblje i ugodan restoran. Znanja koja se prenose na Libertasu su visokovrijedna i lako primjenjiva u praksi.

Na VPŠ Libertas dolaze studirati i vrhunski sportaši (primjer alpskog skijaša Ivana Ratkića i tenisačice Jelene Kostanić Tošić) kojima je škola omogućila pohađanje nastave i polaganje ispita prilagođeno njihovim sportskim potrebama. Suradnja Visoke poslovne škole Libertas s gospodarskim subjektima omogućuje studentima studiranje i stjecanje stručnih znanja u neposrednoj praksi, ali im pruža i velike šanse za brzo zapošljavanje. To potvrđuju i podaci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji govore o izuzetno velikoj zapošljivosti osoba koje su diplomirale na Libertasu.

Aktualnost ponuđenih studijskih programa (stručni studij Poslovna ekonomija i specijalistički diplomski stručni studiji Menadžment unutarnje i međunarodne trgovine te Menadžment bankarstva, osiguranja i financija) potvrđena je kroz izravnu zainteresiranost gospodarskih subjekata za školovanje vlastitih zaposlenika, ali i zapošljavanje upravo ponajboljih mladih ljudi nakon stjecanja diplome s VPŠ Libertas.

Razredbeni ispit u Zagrebu održava se 19.07.2012., a sve informacije o upisu možete saznati na www.vps-libertas.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?