Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDALI LISTE

Štromar: Prihvate li naš program i ideje, možemo i sa SDP-om

Zagreb: Predrag Štromar s kolegama predao listu za parlamentarne izbore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
15.06.2020.
u 12:21

Kaže da će HNS biti u vladi s onima koji će prihvatiti njihov program koji, napominje, rade zajedno s građanima.

Predrag Štromar, predsjednik Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati i potpredsjednik Vlade na odlasku, izjavio je u ponedjeljak, nakon predaje izbornih lista Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) da će 'sljedeća vlada biti najbolja jer će u njoj sudjelovati HNS'.

“Sljedeća vlada će biti najbolja vlada jer će HNS sudjelovati u njoj. Dok su se drugi svađali, mi smo radili, gradili, obrazovali, a tako ćemo nastaviti i dalje. S našim mandatima garancija smo građanima da će se i dalje obnavljati bolnice, vrtići, zgrade, da se stambena pitanja mladih ljudi rješavaju i da se nastavlja reforma obrazovanja. Nećemo se svađati, radit ćemo za dobrobit naših građana”, rekao je novinarima Štromar.

Kaže da će HNS biti u vladi s onima koji će prihvatiti njihov program koji, napominje, rade zajedno s građanima.

Upitan je li HNS-u svejedno hoće li u vladi biti s lijevom ili desnom opcijom, Štromar je odgovorio da će biti u vladi i odraditi sve ono što treba građanima, bez ideologije. 

“Hrvatska mora ići naprijed, a ne ekstremno desno ni ekstremno lijevo. Nećemo prihvatiti nikakav ekstremizam ni populizam, nego samo ono što će se raditi na dobrobit građana”, dodao je.

Štromar kaže da HNS-u nisu prihvatljivi ekstremisti koji su s Miroslavom Škorom, Ladislavom Ilčićem ili Velimirom Bujancem, jer 'samo razmišljaju kako nekom ideologijom doći na vlast, biti u Saboru, uhljebiti se, a ne kako napraviti dobro građanima'. Uopće ne govore o školama, bolnicama, rješavanju stambenih pitanja mladih, o povećanju plaća građana i rasterećenju gospodarstvenika, rekao je. 

Što se SDP-a tiče, porućio je Štromar, ako budu prihvatili naš program, naše ideje i projekte, možemo i s njima.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
22:24 15.06.2020.

S HNS-om? Tko su ti? Nikad cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije