Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU AUTA

Pijani traktorist skrivio nesreću u Goričanu, ozlijeđen vozač osobnog automobila

40-godišnji vozač traktora skrivio prometnu nesreću
PU međimurska
14.11.2022.
u 12:11

Vozač rođen 1982. godine nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera

Vozač traktora, koji je vozio pod utjecajem alkohola, skrivio je jučer između graničnog prijelaza Goričana i naselja Goričan prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen 60-godišnji vozač osobnog automobila

Nesreća se, kako navodi Policijska uprava međimurska, dogodila 13. studenog oko 19:20 sati na kolniku županijske ceste između graničnog prijelaza Goričana i naselja Goričan.

Vozač rođen 1982. godine upravljao je traktorom čakovečkih registarskih oznaka, kojem je bio pridodan nepropisno označen traktorski priključak za sjetvu, te je u krvi imao 1,69 g/kg alkohola.

Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera. Uslijed opisane situacije, u bočni dio traktorskog priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil, austrijskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač, navode iz policije. 

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, dok će se zadobivene ozljede naknadno okvalificirati. U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan. 

Vozač traktora, navodi policija, uhićen je i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Od 19:35 do 22:37 sati, zbog obavljanja očevida, kolnik županijske ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilazno.

VIDEO Obitelj zabrinuta zbog nestanka dvoje Splićana: Išli crnim BMW-om u Nizozemsku zbog posla

Komentara 1

NO
nori
15:49 14.11.2022.

Audi od staniola !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije