Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna kod Slunja

Stravičan sudar: jedna osoba preminula u bolnici, još dvije se bore za život

nesreća očevid Slunj
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
23.06.2017.
u 09:56

U sudaru osobnog automobila i kombija poginuo je 64-godišnji vozač, a 64-godišnja putnica preminula je u bolnici

Na državnoj cesti D-1 u mjestu Pavlovac nedaleko Slunja u četvrtak oko 12,50 sati dogodila se teška prometna nesreća. U sudaru osobnog automobila i kombija poginuo je 64-godišnji vozač, a 64-godišnja putnica preminula je u bolnici. Još nekoliko osoba je ozlijeđeno.

Kako je izvijestila karlovačka policija osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka upravljao je 64-godišnjak te ulaskom u zavoj iz neutvrđenog razloga prešao na suprotnu prometnu traku te udario u kombi vozilo rumunjskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnji rumunjski državljanin.

- Na mjestu događaja smrtno je stradao 64-godišnji vozač, a 64-godišnja putnica u tom vozilu naknadno je preminula u zdravstvenoj ustanovi. Ujedno u tom vozilu teško je ozlijeđena 40-godišnja putnica, a ozljede su opasne po život. U kombi vozilu, vozač i troje putnika, svi državljani Rumunjske, teško su ozlijeđeni, a jednoj putnici ozljede su opasne po život- izvijestili su iz PU karlovačke.

Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a promet je bio u prekidu od 12.55 do 17.45 sati te se odvijao obilazno. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije