Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC I MAČEHA U PRITVORU

Strava u Švicarskoj: Preminula djevojčica (3), na tijelu pronađeno više ozljeda

Residents of a Swiss village, Brienz, evacuate due to risks of more rockslides
DENIS BALIBOUSE/REUTERS
07.06.2023.
u 10:52

Iz ureda javnog tužitelja objavljeno je kako su otac i maćeha u pritvoru, a navodi se kako su oni bili ti koji su prošloga petka oko 20.20 sati pozvali hitnu pomoć jer djevojčica nije mogla disati

Oca i maćehu švicarska policija sumnjiči kako da su odgovorni za smrt 3-godišnje djevojčice u incidentu koji se dogodio prošloga petka, i to nakon što je u večernjim satima pozvana hitna pomoć. Tog kobnog dana još je u poslijepodnevnim satima otac (24) objavio fotografiju svoje djece na slapovima Rajne na sjeveru Švicarske, da bi samo nekoliko sati djevojčica preminula. 

Iz ureda javnog tužitelja objavljeno je kako su otac i maćeha u pritvoru, a navodi se kako su oni bili ti koji su prošloga petka oko 20.20 sati pozvali hitnu pomoć jer djevojčica nije mogla disati. Unatoč velikoj brzini dežurnih službi, za 3-godišnjakinju je bilo prekasno te je preminula te večeri, prenosi Blick.

Prema nalazima s Instituta za forenzičku medicinu (IRMZ), djevojčica je preminula uslijed zadobivenih višestrukih udaraca. Na tijelu su joj pronađene vidljive ozljede, a glavni tužitelj Patrick Fluri nije htio komentirati o kakvim se točno ozljedama radi, no kazao je kako su one bile ''primjetne''. 

VEZANI ČLANCI:

I baka i djed djevojčice užasnuti su ovim događajem, dodajući kako ne mogu vjerovati da nje više nema jer su se još prošle srijede igrali s njom na igralištu. Baka je za lokalne medije i ispričala kako su za djevojčicu saznali tek prošle godine. - Biološka majka se nije brinula njoj, zbog čega je djevojčica bila s udomiteljima - ispričala je, dodajući kako je jednom došlo do incidenta u kojem je djevojčica bila ozlijeđena, zbog čega ju je otac primio k sebi. - Nitko nam ništa nije javio, kao da samo stranci. Saznali smo tek u ponedjeljak - kazala je baka.

>> VIDEO Kome odgovara katastrofa u Hersonu? Vodostaj nakon eksplozije brane raste brzinom od 15 cm u minuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije