Naslovnica Vijesti Crna kronika

Strava u domu za odgoj: Dječaka (13) brutalno zlostavljali, tjerali da pije urin, palili upaljačem

Noćni odgajatelj na pulskom Općinskom sudu osuđen je zbog nesavjesnog rada u službi jer je za vrijeme njegove smjene u noći s 29. na 30. rujna 2010. godine u Domu došlo do grubog psihičkog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja 13-godišnjeg štićenika od 15-godišnjaka i 12-godišnjaka
16. svibnja 2019. u 11:01 3 komentara 2789 prikaza
pedofilija, zlostavljanje
Foto: Thinkstock

Grubo psihičko, fizičko i seksualno zlostavljanje 13-godišnjeg štićenika dogodilo se u Domu za odgoj djece i mladeži u Puli u noći s 29. na 30. rujna 2010. godine. Sud je utvrdio da 62-godišnji noćni odgajatelj koji je te večeri bio u smjeni nije redovito, svakih sat vremena, obilazio odjel mlađe muške skupine pa su maloljetnik (15) i dječak (12) ušli u sobu 13-godišnjaka i brutalno ga zlostavljali, javlja Glas Istre.

femicid u bangladešu Djevojku polili kerozinom i zapalili jer je prijavila seksualno zlostavljanje

Noćni odgajatelj na pulskom Općinskom sudu osuđen je zbog nesavjesnog rada u službi, jer je za vrijeme njegove smjene u noći s 29. na 30. rujna 2010. godine u Domu došlo do grubog psihičkog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja 13-godišnjeg štićenika za koje su odgovorni bili 15-godišnjak i 12-godišnjak, također štićenici Doma. 

Maloljetnici su zlostavljanje snimili mobitelom a, između ostalog, dječaka su tetovirali, tjerali ga da pije urin te ga palili upaljačem po trbuhu. Do zlostavljanja je došlo bez ikakvog povoda.

Zlostavljanje TRAUMATIČNO DJETINJSTVO Zagrepčanka otkrila pakao koji je proživjela: Otac joj silovao sestru i zlostavljao majku, dečko tražio da pobaci

Odgajatelju je izrečena uvjetna kazna i to deset mjeseci zatvora koje neće odslužiti ako u roku od godinu dana, a nakon što presuda postane pravomoćna, ponovno ne počini neko kazneno djelo. Državno odvjetništvo žalilo se na nepravomoćnu presudu te će o njoj odlučivati Županijski sud u Zagrebu.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Hrvoje Hrk !!:

    Jel se moze više uvest smrtna kazna u ovu državu ,ili barem ono , zub za zub oko za oko

  • jamesd:

    Sve jasno ali ne govori se o kazni za ova dva monstruma !!!!

  • larala:

    12 i 15g. i takvi monstrumi, šta će biti tek sa 20-30g. ako ova država već jednom ne stane na kraj tim maloljetnim delikventima već ih nastavi maziti perom po guzi .