Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UPALA U KUĆU

Strava u Argentini: Majka stavila tijelo kćeri (5) u kutiju, ispunila cementom i koristila kao ormarić

Twitter screenshot
02.12.2022.
u 12:28

Navodno je ocu djevojčice ranije kazala kako je dijete predala domu za nezbrinutu djecu zbog loših uvjeta kod kuće. Kada se policija pojavila kako bi pretražila kuću Vanese, ona im je priznala kako je kćer umrla, ali da nije znala što učiniti

Tijelo nestale petogodišnje djevojčice pronađeno je u drvenoj kutiji ispunjenoj cementom koju je njezina majka koristila kao noćni ormarić. Policajci su tijelo Milagros Nazareth Martin otkrili u Buenos Airesu nakon što je njezin zabrinuti otac kontaktirao policiju jer je nije vidio mjesecima.

Majka djevojčice, Vanesa Mansilla, trenutno je pod optužnicom za ubojstvo djeteta. Navodno je ocu djevojčice ranije kazala kako je dijete predala domu za nezbrinutu djecu zbog loših uvjeta kod kuće. Kada se policija pojavila kako bi pretražila kuću Vanese, ona im je priznala kako je kćer umrla, ali da ''nije znala što učiniti''.

U strahu da će joj drugo dvoje djece u dobi od tri i sedam godina biti oduzeto, navodno je stavila tijelo u vreću, koju je stavila u kutiju napunjenu cementom uzetim s obližnjeg gradilišta, prenosi Sky News.

"Koristila je kutiju s tijelom kao noćni ormarić u svojoj spavaćoj sobi", rekao je istražitelj za lokalnu novinsku agenciju.

Obdukcija je pokazala da je Milagros umrla od respiratorne infekcije zbog već postojećih bolesti, zbog kojih je morala imati traheostomiju i nazogastričnu sondu.

 "Do sada nema podataka o prethodnim pritužbama zbog obiteljskog nasilja'', kazao je tužitelj.

Majka je navodno najprije svojim rođacima priznala da joj je kći umrla, a da se sve dogodilo jedno poslijepodne nakon kupanja njezine djece.

"Otišla je odrijemati i kad se probudila otišla je vidjeti djevojčicu, a ona je već bila umrla. Rekla je da joj curi nos i slini na usta.", ispričao je tužitelj.

Hitna pretraga je naređena nakon što su ti rođaci obavijestili vlasti, a dva dječaka predana su njihovoj baki na skrb.

>> VIDEO Učenici srednje škole u Zagrebu pokazali veliko srce: Sakupili građevinski materijal koji je ispao iz kombija na brzoj aveniji

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:59 02.12.2022.

Zgodna fora jer taj ormarić ima onda težinu, neće se prekrenuti.

Avatar Cantor
Cantor
15:09 02.12.2022.

Što sve žene neće napraviti da napakoste bivšem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije