Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEGE SU SVE VIDJELE

Strava na Floridi: Dječak (2) slučajno ubio majku dok je imala videokonferenciju

američka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.10.2021.
u 10:34

Zbog ubojstva kazneno će odgovarati dječakov otac, 22-godišnji Veondre Avery, vlasnik pištolja kojim je mlada žena ubijena

Mladu majku Shamayu Lynn (21) slučajno je pištoljem ubio njezin dvogodišnji sin usred videokonferencije koju je imala sa svojim kolegama u gradu Altamonte Springs u američkoj saveznoj državi Floridi.

Zbog ubojstva kazneno će odgovarati dječakov otac, 22-godišnji Veondre Avery, vlasnik pištolja kojim je mlada žena ubijena, piše Fenix-magazin.

Mlada majka tog je dana sudjelovala u je u videokonferenciji sa svojim radnim kolegama kad ju je sin upucao pištoljem koji pripada njegovu ocu. Njezin kolega ispričao je policiji kako je tijekom razgovora u pozadini vidio dijete u pelenama kako skače po krevetu, a odjednom je čuo glasnu buku i dijete je počelo plakati.

– Pred kamerama smo gledali dramatične scene. Lynnina glava je klonula najprije natrag a potom naprijed. Izgledalo je kao da ima krv na licu. Potom je više nismo vidjeli – ispričao je kolega ubijene žene policiji.

On je odmah pozvao policiju, a u kući se ubrzo pojavio i otac dječaka.

On je sakrio napunjeni pištolj u ruksak  “Paw Patrol” s motivom psića iz crtanog filma i držao ga pored kreveta. Avery je imao ukupno četiri komada oružja. Kad su ga istražitelji pitali zna li mu sin nešto o pištoljima, 22-godišnjak je priznao da se njegov sin igrao oružjem.

Ključne riječi

Komentara 12

ZA
zagabria111
11:33 14.10.2021.

Mislim da u Americi treba uvesti nošenje bombi, noše nje pištolja više nije atraktivno

AN
Anemija
11:08 14.10.2021.

Ovog ima samo u Americi.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
11:42 14.10.2021.

BLM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije