Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u Južnoj Karolini

Strašna tragedija: Dijete (3) pronašlo pištolj u kući i ustrijelilo majku

policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
23.09.2022.
u 17:45

Tragediji je svjedočila i dječakova baka s kojom je policija obavila razgovor

Trogodišnje dijete ustrijelilo je majku Coru Lyn Bush u njihovu domu u Spartanburgu u Južnoj Karolini. Naime, dijete je pronašlo pištolj koji nije bio dobro osiguran. Majka dječaka prevezena je u bolnicu, gdje je preminula dva sata kasnije. 

Policija je u kući zatekla ranjenu 33-godišnju ženu, njezinu majku i trogodišnje dijete, piše Daily Mail

“Iako naša istraga traje, sve ukazuje da je do tragičnog događaja došlo kada se dijete domoglo pištolja i slučajno ustrijelilo majku, koja je preminula u bolnici”, priopćila je policija. Obavili su, kako kažu i razgovor s majkom žrtve.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:24 23.09.2022.

Tko je držao opušteno oružje u ruci zna da je to malo teže podignuti od stola, a kamoli da malac od 3 godine uzme isto kao plastični pištoljčić na vodu.

HO
Homophob
18:08 23.09.2022.

Sumnjivo! Danasnje oruzje je konstruirano sa nekoliko sigurnosnih uredaja koji moraju biti zadovoljeni da bi antivirals udarnu iglu. Saka djeteta od tri godine nije dovoljno velika da promi drsku i vezicom izmedu palca i kaziprsta pritisne prvu zastitu koju se mora stisnuti u rucku da bi oslobodilo iglu. Na civilnim pistoljima sila za povuci okidac je propisana na 9 funti pritiska sto je nesto malo vise od 4kg. Testosterone da djete to moze sve uciniti i sa dvije ruke. Da ne pricamo da je potrebno repetirati “slide” da metal dode u cjev ili ako je vec od ranije potrebno je nategnuti kokot sa pola do kraja. Jako sumnjivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije