Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJETE BILO PRISUTNO

Strašan zločin u Srbiji: Ubila supruga pa izrezala i skuhala dijelove njegova tijela?

Ilustracija/Srbija policija
M.M./ATAImages/PIXSELL/Ilustracija
11.05.2022.
u 12:40

Susjedi su naveli da su se Tereza i Srđan oženili prije godinu dana. Navode da su se znali posvađati te da je ona u nekoliko navrata odlazila k bivšem suprugu.

U Zrenjaninu u Srbiji sinoć se dogodilo teško ubojstvo. Tereza P. (46) nožem je izbola supruga Srđana P. (42), a potom je, prema neslužbenim informacijama, motornom pilom izrezala i skuhala dijelove njegova tijela, piše Blic.rs

Prema riječima susjeda, ona je Srđanu u vodu stavila sedativ zbog kojeg se nije uspio obraniti. Također, susjedi navode da je zločinu nazočilo najmlađe od troje djece osumnjičene.

– Iz prvog braka imala je troje djece. On nigdje nije radio, čujem da su uzimali lijekove i da su imali psihičkih problema. Često je odlazila od kuće pa se vraćala – kaže susjeda koja je čula da je osumnjičena suprugu nakon ubojstva odrezala noge

Susjedi su naveli da su se Tereza i Srđan oženili prije godinu dana. Navode da su se znali posvađati te da je ona u nekoliko navrata odlazila k bivšem suprugu. 

– Srđan je živio sam, otac mu je umro prije nekoliko godina. Ona je došla prije godinu dana. Živjeli su uglavnom od socijalne pomoći i Crvenog križa. Djeca su uglavnom bila s ocem – rekao je susjed.

Tijelo ubijenog prevezeno je u Novi Sad na obdukciju, a policija je sinoć obavila očevid. Konačan odgovor na pitanje o motivu ubojstva nadležni bi trebali dati nakon završene istrage. Osumnjičena 46-godišnjakinja je privedena

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mistborn
Mistborn
13:21 11.05.2022.

Ah, to je ta new cuisine u komšija 😯 Ćevapi s lukom à la Belivuk! .... Goulash od cevanica à la madame! 🍝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije