Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno djelo pronevjere

Strani radnici pobjegli: Sa sobom odnijeli mobitele i odjeću koje su dobili za rad

Šiibenik: Policija čuva trgovinu u koju je jučer provaljeno
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
04.08.2022.
u 10:38

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Policijska uprava međimurska zaprimila je kaznenu prijavu tvrtke iz Donje Dubrave zbog počinjenja kaznenog djela pronevjere.

- Pet bivših zaposlenika poduzeća, državljani Nepala, su u vrijeme kad su bili zaposleni samovoljno napustili mjesto boravišta i udaljili se u nepoznatom smjeru pritom uzevši sa sobom mobilne telefone i više komada odjevnih predmeta, a koji su im bili povjereni na radu - kažu u PU međimurskoj.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Zbog počinjenja kaznenog djela pronevjere, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 11

ZO
Zoran
15:02 04.08.2022.

Vjerovato im gazda nije plaćao za rad. Jedino što im je preostslo je pokušati bar nešto iskoristiti. Gazdu i firmu dobro protresti

RA
rasturaljka
14:25 04.08.2022.

Dugo su i radili

LI
liliZG
16:52 04.08.2022.

ili gazda nije plaćao pa se radnici sami namirili, ili krenuli put zapada, a locirati ih bar lako, .. putem mobitela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije