Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminula u bolnici

Stradala u naletu automobila dok je prelazila kolnik gdje nema pješačkog prijelaza

Varaždin: Naletio na pješakinja na zebri
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
27.02.2017.
u 12:02

Nesretna je žena prvo hodala nogostupom, a u jednom je trenutku, kako je izvijestila policija, "ubrzanim hodom počela prelaziti kolnik na mjestu na kojem ne postoji pješački prijelaz"

Preminula je 77-godišnjakinja u koju je udario automobil dok je prelazila Vukovarsku ulicu u Osijeku 16. veljače oko 11.40 sati. Nesretna je žena prvo hodala nogostupom, a u jednom je trenutku, kako je izvijestila policija, "ubrzanim hodom počela prelaziti kolnik na mjestu na kojem ne postoji pješački prijelaz".

– Prije stupanja na kolnik nije se uvjerila da tako ometa promet vozila te je u njezino tijelo udario automobil kojim je upravljao 39-godišnjak - priopćila je policija. Utvrđeno je, pak, i da 39-godišnjak nije prilagodio brzinu i na vrijeme uočio pješakinju na kolniku pa mu slijedi kaznena prijava

>> Pijan i bez vozačke neregistriranim automobilom pregazio djevojčicu i pobjegao

Komentara 2

NI
nirovad
13:39 27.02.2017.

a da ju je "zločesti" policajac priveo možda bi bila živa. Sjetimo se prošlogodišnjeg privođenja jadne starice koja je prešla na crveno svijetlo na semaforu i odbila se legetimirati policajcu. Naravno kriv policajac, al vjerujem da je gospođa živa.

Avatar Edimir
Edimir
11:31 28.02.2017.

Čudio bi se da vozač nije kriv a to kaj babci i dedeki pretrčavaju ceste kao muhe bez glave i još obije štake dignu u zrak! Carl Luis bi se posramio kako babci i dedeki šprintaju! Poznavajući naše pravosuđe...žalim vozača u ovakvoj situaciji al ajde...bar je sudstvo dokazalo da ne postoji mafija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije